BLUE STYLE

Dnes otevřeno
Od 9:00 do 21:00

Vítejte ve světě Blue Style
Co pro nás znamená vaše dovolená? Přesně to samé jako ta naše. Tedy nezaměnitelné zážitky a chvíle plné odpočinku. Objevování nových míst i návrat na ta oblíbená. Pohodový čas trávený ve společnosti rodiny, dlouholetých přátel, nebo naopak navazování nových přátelství. Také fascinace krásami blízkých i orientálních destinací, naplňování touhy po nepoznaném. A v neposlední řadě uspokojování chuťových buněk i poznávání cizokrajných vůní a zvyků... Jsme na českém trhu už déle než dvacet let a po celou dobu se snažíme našim klientům přinášet to nejlepší z nejrůznějších koutů světa. 
Nejsme továrna na dovolenou. Jsme tým, největší česká rodinná cestovní kancelář s dlouholetými zkušenostmi. Ty jsme postupně získali díky osobnímu poznávání a znalostem jednotlivých destinací. Prozkoumali jsme vše za vás – dopředu a na vlastní kůži. Všechny tyto roky praxe zužitkujeme každý den, kdy pro vás připravujeme vysněnou dovolenou. Chceme a dokážeme pochopit většinu přání a nároků. Vážíme si vašeho volného času a ještě více toho, že ho chcete trávit s námi. 

Jsme schopni zařídit celou škálu nadstandardních služeb – ať už jde o privátní transfer z letiště v destinaci, láhev vína na pokoj, doporučení nejzajímavějších výletů ušitých přímo na míru, až po zorganizování romantického svatebního dne na břehu moře. Investujeme do chytrých technologií, abychom vám vše co nejvíce usnadnili a přinesli maximální komfort. Ten si zasloužíte nejenom během dovolené, ale už při jejím výběru. 

Pravidelně připravujeme zajímavé slevové nabídky i akce. Stále přinášíme nové produkty a nadále se soustředíme na zkvalitňování služeb v destinacích – s důrazem na výběr nejžádanějších typů hotelů. Letos jsme také upravili slevový systém pro seniory a připravili nový koncept multigenerační rodinné dovolené. Nezapomeňte se také podívat na aktuality spojené s našimi koncepty Blue Club a Croco Club.

Odměnou – a zároveň důkazem toho, že jsme se před více než dvaceti lety opravdu vydali tím správným směrem – jsou nám statisíce spokojených klientů, kteří se opakovaně vracejí, stejně jako nárůst nových klientů. Vnímáme to jako závazek do všech dalších sezón, které i díky nám budou plné těch nejkrásnějších dní.

Věřte nám – dovolenou pro vás děláme jako pro sebe!

Otevírací hodiny

  • pondělí· Od 9:00 do 21:00
  • úterý· Od 9:00 do 21:00
  • středa· Od 9:00 do 21:00
  • čtvrtek· Od 9:00 do 21:00
  • pátek· Od 9:00 do 21:00
  • sobota· Od 9:00 do 21:00
  • neděle· Od 9:00 do 21:00
Zobrazit více
Title