EOBUV.CZ / MODIVO

Dnes otevřeno
Od 9:00 do 21:00

Eobuv.cz je moderní obchod, který zákazníkům umožňuje pohodlné nakupování a snadný výběr zajímavých produktů od více než 800 značek. To, co nás odlišuje od konkurence, je možnost výběru produktů, včetně těch z prémiového segmentu na jednom místě pomocí snadno přístupných a snadno použitelných tabletů a také interaktivních zkušebních kabinek MODIVO. Na místě na Vás čekají tisíce produktů.  

 

Zkušební kabinky MODIVO jsou jak luxusní šatníky. Nachází se tam automatické skříně a tablet, díky kterému můžete vyměnit špatnou velikost, aniž byste museli opustit zkušební kabinku. 

 

Obchod eobuv.cz je zárukou povedených a jednoduchých nákupů! Navštivte nás a využijte službu Rezervovat a vyzkoušet! Čím je služba Rezervovat a Vyzkoušet? Tato služba umožňuje online rezervaci produktů z nabídky internetového obchodu eobuv.cz a modivo.cz a následné vyzkoušení v kamenném obchodě. 

 

Za vybrané produkty zaplatíte na místě, po pečlivém vyzkoušení všeho, co se Vám v internetovém obchodě eobuv.cz líbilo. Pamatujte si, že máte také právo na vrácení zboží v našem kamenném obchodě až do 100 dnů od data nákupu - úplně stejně jako při "klasickém" nákupu přes internet. 

 

Můžete také využít pomoc prodejních asistentů, vytvořit si sken chodidla 3D skenerem esize.me, který Vám umožní vybrat perfektní velikost bot bez nutnosti měřit všechny modely nebo doplnit svou objednávku o stylové doplňky! 

 

Také nezapomeňte na naši mobilní aplikaci s kterou můžete provést rezervaci produktů kdekoli a kdykoli! Stáhněte si aplikaci a získejte extra nabídky.

 

Máme milión párů bot a ohromný výběr doplňků. Už dnes navštivte eobuv.cz se zónou MODIVO a vytvořte si svůj vysněný outfit.  

 

 

 

 

Otevírací hodiny

  • pondělí· Od 9:00 do 21:00
  • úterý· Od 9:00 do 21:00
  • středa· Od 9:00 do 21:00
  • čtvrtek· Od 9:00 do 21:00
  • pátek· Od 9:00 do 21:00
  • sobota· Od 9:00 do 21:00
  • neděle· Od 9:00 do 21:00
Title