HLTHhemsida_1080x609

Glasögonfodral - Apoteket Hjärtat, Ingefärashot - Hemköp, Plackers - Apoteket Hjärtat, Plåster - Apoteket Hjärtat, Bok “The new green sallad” - Lagerhaus, Vitaminer Apoteket Hjärtat, Fotvård - Normal, Yogaredskap - Stadium

NYSTART

Yoga, träning, massage, synundersökning, besök hos BVC eller barnmorskan? Nu finns allt som har med hälsa, vård och wellness att göra samlat på ett och samma ställe. Vi reder ut begreppen kring konceptet HLTH.

 

SÄJ HEJ TILL HLTH (UTTALAS HEALTH)

Konceptet HLTH gör Nacka Forum till en plats där du både kan uträtta alla dina ärenden och samtidigt besöka våra hälso, vård- och wellnessaktörer. Hit kan du komma för den årliga tandläkarkontrollen, BVC-besöket men också platsen där du kommer igång med träningen igen. 

Aqua DentalAqua Dental på plan 5 i Novum-huset är en av Sveriges största privata tandläkarklinker med allt inom modern tandvård.
Mama MiaHos Mamma Mia och på BVC kan du få hjälp med det mesta för den lilla i familjen.

DET SKA VARA KUL ATT UTRÄTTA HÄLSOÄRENDEN

Att uträtta dina hälsoärenden ska inte behöva vara ett nödvändigt ont. Vi på Nacka Forum finns här för att dig som besökare med allt du behöver och erbjuder en plats där vi blandar nytta med nöje. Här går det fint att uträtta ärenden såväl själv som med hela familjen eftersom vi har har ett brett utbud och andra aktiviteter i centrumet för att hålla alla sysselsatta.

Naked JuicebarBesök Naked Juicebar för en riktig vitaminboost.
SVEA VaccinDags att fylla på fästingsprutan? Hos Svea Vaccin eller Vaccin Direkt kan du fylla på med alla nödvändiga vaccin.

WELLNESS

Wellness kan sammanfattas i tre huvudgrupper: motion, kost och avkoppling. Hos oss
hittar du ett antal spännande wellness-aktörer som erbjuder träning, yoga, spa-produkter, massage, ekologiska råvaror och annat för att värna om ditt välmående och inre.

Rituals doftljusSkapa en härlig känsla i hemmet med doftljus från Rituals.
Forum FothlsovrdUnna dig en härlig fotmassage hos Forum Fot-hälsovård.
YogaYoga balanserar dina hormoner. Särskilt körtlarna i det endokrina systemet, vars uppgift är att utsöndra hormoner i kroppen.
Yogamatta StadiumVarva ned med ett lugnande yogapass med yogamatta från Stadium.

HÄLSA

God hälsa betyder att vara frisk och att må bra. Din hälsa påverkas till exempel av vad du äter, stress, sömn, rörelse och dina relationer på jobbet eller hemma. Här erbjuder vi bland annat träning, kiropraktik, samtalsterapi och hälsosamma alternativ för din vardag.

SoverNär vi sover reparerar kroppen sig själv.
Puls TraningKom igång med träningen hos STC.
Fysisk aktivitetFysisk aktivitet föryngrar hjärnan och gör så att fler hjärnceller bildas, dessutom kan en hälsosam livsstil och aktiv rörelse bromsa hjärnans åldrande med flera år.
Goda RelationerGoda relationer på jobbet påverkar din hälsa till det positiva!

VÅRD

I Nacka Forum hittar du allt för att värna om din hälsa, förebyggande såväl som vårdande. Här erbjuds till exempel synundersökning, blodtrycksmätning, eller besök hos vårdcentral, tandläkare, barnmorska, BVC, optiker och apotek.

SynunderskningDags för en synundersökning? Då kan du bland annat besöka Synsam, Smarteyes, Memira, Synoptik eller Nacka Ögonklinik för att få hjälp redan idag.
ApoteketApoteket laddar du upp med vårens måsten i stort och smått.
AntikropparDitt immunförsvar kan producera 3 gram antikroppar dagligen för att skydda dig mot mikroorganismer, virus och bakterier. Det uppgår alltså till över ett kilo antikroppar på ett år!
BlodtrycksmtareNästan varannan person med högt blodtryck är omedveten om att de har det - håll koll på blodtrycket med en blodtrycksmätare från Clas Ohlson.

CURUM, NOVUM, SIGNUM

Utbudet inom vård, hälsa och wellness fanns tidigare utspritt i olika byggnader som i folkmun benämndes som höghuset, bankhuset och kontorshuset men som med lanseringen av HLTH istället fick namnen Curum, Novum och Signum. Läs mer om HLTH-utbudet här.

karta nacka

 

Möt några av våra hyresgäster inom HLTH

Memira

När du behöver träffa en ögonläkare.

Mama mia!

Få svar på dina frågor om din graviditet.

Audionova

Ta reda på hur du mäter din hörsel.

Apoteket

Därför ska du mäta ditt blodtryck.