Välkommen att delta på den stora smakresan!

September är här och vi vill välkomna in er till höstens stora matupplevelse-till den stora smakresan.

Under dagarna den 30 september - 1 oktober mellan kl 12-16 kan du ta del av smaker från världens alla hörn men även lokala smaker från vårt närområde. Du kommer även få möjlighet att delta i flertalet digitala tävlingar, lyssna till ett spännande scenprogram samt prova dina smaklökar i smaklabbet och småkockarna.

Besök vår digitala plattform redan nu för att vara med i en tävling där du har möjlighet att vinna fina priser.

 

   Tävla om ett presentkort i Nacka Forum

Se tider, delta i tävlingar och se alla aktiviteter

 

DETTA OCH MYCKET MER KAN DU UPPLEVA PÅ PLATS

 

DIGITAL SMAKRESA

Besök flertalet av Nacka Forums restauranger under vår stora digitala smakresa med chansen att vinna fina priser. Den stora smakresan görs i Nacka Forums digitala plattform där du redan nu kan vara med i ett matquiz och testa hur mycket du vet om matlagning!

 

 SMÅKOCKARNA

Att laga mat tillsammans är alltid roligare än att göra det själv. Här kommer du kunna dekorera dina egna bakverk tillsammans med ditt barn och få chansen att vinna ett fint pris!

 

SMAKLABBET

Var med i Smaklabbet och sätt dina smaklökar på prov. På plats kommer vi att ha flertalet smakstationer där din uppdrag är att gissa vad du precis provsmakat. Klarar du testet?

 

LOKALA SMAKER

Inspireras av lokala aktörer, provsmakningar och rätter samt få tips för höstens alla dukningar och presenter. Allt från Nackas närområde!

 

NACKA FORUMS BÄSTA RESTAURANG

Ta vara på chansen att vara med och rösta fram Nacka Forums bästa restaurang och låt fler få upptäcka just din favorit! 

 

Med hållbarhet i fokus

I den cirkulära hubben bjuder vi, tillsammans med Nacka Vatten och Avfall, in till spännande och inspirerande aktiviteter med fokus på att minska matsvinnet. Aktiviteterna går att ta del av mellan den 29-30 september med besök från bland annat Nacka Spis.

 

INSPIRERANDE SCENPROGRAM

Under helgen kommer du som besökare att få ta del av ett varierat och inspirerande scenprogram med allt från cookalongs och provsmaker, som spännande diskussioner kring ämnen såsom hur
Nacka Forum och kommunen arbetar med matsvinnsfrågan. Vi får även besök på scen från Nacka Forums populära maskot Nacka-Nallen och hans ledsagare Fröken Blåbäry.

 

 

Missa inte att följa oss på instagram för att inte missa någon information kring eventet. Följ @NackaForum här.