ShoPPING i nacka forum

När du som besökare kommer till oss vill vi att du ska känna dig inspirerad och hitta allt du behöver, på en och samma plats. Vi har därför ett brett utbud av butiker för att säkerställa att det finns något för alla, för såväl yngre som äldre. I Nacka Forum har vi på senare tid kunnat välkomna flertalet nya aktörer inom bl.a. mode, sport och underhållning. Vi erbjuder lokala och internationella butiker, från mode till vård och dagligvaruhandel. Läs mer här.

 

 

HÖSTINSPIRATION

I Nacka Forum har våra butiker och restauranger förberett med de senaste hösttrenderna med butiker som Gina Tricot, Sthlm Blvd, Jackie, Vila och Vero Moda inom dam-mode. På herrsidan har centrumet flertalet butiker såsom exempelvis Volt och H&M som bjuder på herrkläder som passar såväl i hemmet som på kontoret. 
 
För långa promenader i Nackareservatet och när du är i behov av mer flexibla kläder har Stadium och SATS ett stort utbud som passar såväl för män som för kvinnor. Du har väl inte heller missat att Thernlunds i slutet av förra året öppnade dörrarna till deras nya, fina butik med ett stort utbud av internationella varumärken? 

Välkommen in till oss och njut av hösten!

NJUT AV HÖSTEN I NACKA FORUM

Hösten är verkligen en härlig period. Gör dig redo för alla mysiga tillfällen genom att fylla på med stämningsfulla doftljus och mjuka plädar från Lagerhaus inför fredagsmyset. Ta även del av inspirerande tips på hur du ska tänka för att lyfta höstdukningen inne hos Indiska som fyllt på med allt från härliga tekoppar till nytt vackert porslin som förhöjer höstmiddagarna med vännerna och familj. Missa inte heller ett besök hos Mio och Norrgavel under ditt besök i Nacka Forum där du hittar ett brett utbud inom inredning och unika produkter som bidrar till det lilla extra för ditt hem.

När du kommer till oss, varför inte slå två flugor i en smäll? Vi har ett flertal aktörer inom hälsa och skönhet som gärna hjälper dig att skapa lite extra flärd i vardagen, eller ser till att ta bort ett av alla måsten från checklistan. Läs mer om våra aktörer inom vårt HLTH [Health]-utbud här. Vi är även glada att kunna meddela att Nacka Forum under försommaren kunde välkomna det nya spakonceptet Cutie Spa som erbjuder olika typer av behandlingar inom bland annat naglar och massage.
 


 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Holy Greens 

Mat & Dryck

Frukost, lunch eller middag? I Nacka Forum finner du snabbmat, restauranger och caféer för alla smaker. Hos Sandströms Kött & Chark hittar du dessutom hängmörat svenskt kött från lokala gårdar!

 

Nöjen

Här finns det mesta för en underhållande tillvaro som inomhus-golf och Jumpyard. För barn i alla åldrar finns Nacka-Nallens lekplats som erbjuder rutschkana, klättervägg med mera.