Shopping 

SHOPPING

ShoPPING i nacka forum

När du som besökare kommer till oss vill vi att du ska känna dig inspirerad och hitta allt du behöver, på en och samma plats. Vi har därför ett brett utbud av butiker för att säkerställa att det finns något för alla, för såväl yngre som äldre. I Nacka Forum finns flera nyöppningar inom bl.a. mode, sport och underhållning. Vi erbjuder lokala och internationella butiker, från mode till vård och dagligvaruhandel. Läs mer här.

Shopping

EN ShoppingUPPLEVelse

Våra butiker bjuder på de senaste trenderna inom mode från bland annat Gina Tricot och Vero Moda inom dam-mode, Kids Brand Store för de yngre och Volt som bjuder på stiliga herrkläder som passar perfekt på såväl kontoret, som i hemmet. Du har väl inte heller missat att Thernlunds i slutet av förra året öppnade dörrarna till deras nya, fina butik med ett stort utbud av internationella varumärken? I centrumet finner du även inspirerande inredningstips hos såväl Norrgavel och Mio. Glöm inte att fråga deras hjälpsamma personal efter tips för just dina behov och vi lovar att du kommer ett steg närmre ditt drömhem!

När du kommer till oss, varför inte slå två flugor i en smäll? Vi har ett flertal aktörer inom hälsa och skönhet som gärna hjälper dig att skapa lite extra flärd inför helgen, eller ser till att ta bort ett av alla måsten från checklistan. Vad sägs om en klipptid hos Cutters, Head Spot eller Forumfrisörerna, manikyr hos J2 Nail eller allt för hemmaspat hos Rituals eller The Body Shop. Välkommen in till oss och hitta inspirationen till såväl en outfit till middagen med vännerna, till inredningstips ditt nya vardagsrum eller bara för att ge dig själv lite self love som du så väl förtjänar!

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Holy Greens 

Mat & Dryck

Frukost, lunch eller middag? I Nacka Forum finner du snabbmat, restauranger och caféer för alla smaker. Hos Sandströms Kött & Chark hittar du dessutom hängmörat svenskt kött från lokala gårdar!

 

Nöjen

Här finns det mesta för en underhållande tillvaro som inomhus-golf och Jumpyard. För barn i alla åldrar finns Nacka-Nallens lekplats som erbjuder rutschkana, klättervägg med mera.