Mat & Dryck

The dining plaza & S2

I Westfield Mall of Scandinavia finns Stockholms största restaurangområde med över 45 restauranger på två plan. Hos våra restauranger hittar du både lunchmenyer och à la carte med smaker från hela världen. Upptäck även vår nya ”Eatertainment-destination” S2 där du finner 14 restauranger, 7 karaokerum (öppnar snart), en enorm storbildsskärm och en scen för liveuppträdanden.

En smakrik vistelse

I Westfield Mall of Scandinavia hittar du en smakrik upplevelse från alla världens hörn. Svensk Husman på Basilica, spanska tapas på Caliente eller persiskt på Farsi. För dig som är sugen på asiatiskt hittar du allt från sushi på NEKO, Kyckling Tikka Butter Masala på Indian Garden och ramen på Raamen Noodles & Rice. För den som är sugen på att testa det allra senaste finns även Boba tea på Hello Boba på plan 0!

Stilla sötsuget, kaffebegäret och hungern med godsaker, fika och mat från någon av våra 45 restauranger och caféer. Tar du något snabbt on the go från Panini eller blir det en klassisk LUS på Klang Market? Vi har något för alla tillfällen.

Våra restauranger har öppet alla dagar som minst mellan 10.00 och 22.00. Du kan alltså äta din middag i lugn och ro, även när butikerna stängt.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Shopping

Över 50 nyöppningar senaste året inom mode, inredning, sport och hemelektronik. Här finns en blandning av exklusiva och lokala varumärken för allas stil. Här hittar du vår- och sommarmodet för stora som små, massor av varumärken under ett och samma tak!

 

Nöjen

Padel, klättring, golf, gaming, här finns det mesta för en underhållande tillvaro. Besök Filmstaden Scandinavia - en av nordens största biografer och deras restaurang Drama där du kan ta en bit att äta och någonting att dricka innan du tar plats i biosalongen!