Splau col·labora amb la Festa del Riu de Cornellà

El 26 de març se celebra la vuitena edició de la Festa del Riu de Cornellà de Llobregat, que commemora el Dia Mundial de l’Aigua amb una jornada festiva i educativa al voltant del riu Llobregat. Se celebraran rutes de running i ciclisme, itineraris naturalistes, tallers per a tota la família sobre natura i espècies autòctones i una plantació d'arbres, gràcies a la qual es recuperarà una zona de la ribera. La jornada serà de 10:00 a 14:00h.

Des de l'Splau, col·laborarem per cuarta vegada en aquesta darrera activitat amb la plantació de 130 arbres de diferents espècies (tamariu, freixe, àlber, llentiscle, aladern, aranyoner i lledoner), i farem una donació de 1.000€ destinada a la recuperació de la ribera i pel desenvolupament d'activitats mediambientals al nostre entorn.

A Splau estem compromesos amb les diferents iniciatives mediambientals, solidàries i culturals que es promouen des de l’Ajuntament de Cornellà, com la recollida de residus pel municipi, la recol·lecta solidària de joguines de la mà de l’associació ‘Corresolidaris durant les festes de Nadal, o la cessió d’espais al centre per a les actuacions dels Castellers de Cornellà.

Pots consultar més informació aquí