Stadscafé De Pannenkoek

Vandaag geopend
Van 09:30 tot 18:00

020 854 5970

Stadscafé De Pannenkoek

Stadscafé De Pannenkoek is het bruisende pannenkoekencafé in het Stadshart van Amstelveen, waar u kunt genieten van heerlijke pannenkoeken. Pannenkoeken met zoet of hartig beleg of misschien kiest u wel voor onbeperkt pannenkoeken eten: zo veel pannenkoeken eten inclusief allerlei heerlijke hartige en zoete toppings! Naast pannenkoeken biedt stadscafé De Pannenkoek ook een lunchkaart met zalige tosti’s, Oma Bobs kroketten op brood of diverse gezond gevulde wraps. Proef ook eens onze verrukkelijke appeltaart van patisserie Kuyt of wat dacht u van een ontbijtje met twee gebakken eitjes en spek met brood, een versgebakken croissantje met jam, een kopje koffie of thee en een glas versgeperste jus d'orange? Het water loopt ons nu al in de mond!

Mocht u geen tijd hebben om plaats te nemen in ons pannenkoekencafé, dan kunt u ook altijd bij de bar een coffee-to-go met een pannenkoek of andere lekkernij voor onderweg bestellen. 

Winkelend publiek, vaste gasten uit de buurt en gezinnen met kinderen, bij stadscafé De Pannenkoek is er een grote diversiteit aan gasten. Altijd met een fijne sfeer, heerlijk eten en lekkere drankjes. Van een kopje koffie in de ochtend, een gezonde smoothie bij de lunch tot een goed glas wijn in de namiddag, er is voor iedereen genoeg keuze! 

Voor de kleine kinderen hebben we een kinderhoekje waar ze zich lekker kunnen vermaken met kleurplaten of speelgoed en de oudere kinderen kunnen samen met hun ouders aan tafel gezellig een (bord)spelletje spelen. 

Stadscafé De Pannenkoek: een bruisend pannenkoekencafé op het gezellige Stadshart van Amstelveen!

Openingstijden

  • maandag· Van 09:30 tot 18:00
  • dinsdag· Van 09:30 tot 18:00
  • woensdag· Van 09:30 tot 18:00
  • donderdag· Van 09:30 tot 21:00
  • vrijdag· Van 09:30 tot 19:00
  • zaterdag· Van 09:30 tot 19:00
  • zondag· Van 09:30 tot 19:00
Toon meer
Title