Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

Spices of Marrakech

Vandaag geopend
Van 11:00 tot 20:00

Spices of Marrakech is een echt familiebedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de horecawereld. Bij heerlijk eten hoort ook de ideale kruidenmix. En daar kunnen de medewerkers van deze zaak je perfect over adviseren. Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen van uiteenlopende kruidenmixen en hebben bovendien een aantal authentieke smaken op de markt gebracht.

De kruiden van Spices of Marrakech zijn afkomstig uit meer dan dertig landen, waaronder India, Iran, Mexico, Turkije, Thailand, Zuid-Afrika, heel het noorden van Afrika én Marokko – uiteraard. Ze worden stuk voor stuk met uiterste zorg geselecteerd en waar mogelijk geheel zelf geïmporteerd uit verschillende landen. Naast kruiden vind je in deze speciaalzaak ook mooi Arabisch servies, kookboeken, tajine potten en verrassingsboxen. Je kunt er dus ook zeker terecht voor een leuk cadeau!

De smaak van Marrakech ervaren? Kies dan voor de Marrakech mix. Dit is niet alleen een bijzonder geperfectioneerde kruidenmix, maar ook zeer puur, authentiek en gezond. Niet zeker wat je hiermee kunt bereiden? Geen probleem! Het enthousiaste personeel in de winkel vertelt je graag meer over allerlei heerlijke bereidingswijzen met deze mix. Dat gezegd hebbende. Een uitgebreid advies over alle kruiden en smaakmakers is natuurlijk altijd mogelijk, wanneer dit gewenst is. Schroom dus niet om een van de medewerkers even aan de jas te trekken.

Openingstijden

  • maandag· Van 11:00 tot 20:00
  • dinsdag· Van 10:00 tot 20:00
  • woensdag· Van 10:00 tot 20:00
  • donderdag· Van 10:00 tot 20:00
  • vrijdag· Van 10:00 tot 20:00
  • zaterdag· Van 10:00 tot 20:00
  • zondag· Van 12:00 tot 18:00
Title