Tunnel Werkzaamheden
Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

THE GOOD FESTIVAL PARTNERS

TOMO

Wij zijn TOMO, het nieuwe warenhuis met een missie! Als eerste winkelketen ter wereld brengen wij het aanbod van stijlvolle én duurzame mode, beauty en lifestyle bij elkaar onder één dak. Laat je inspireren en ontdek de mooiste items van meer dan 100 nationale en internationale missie gedreven merken.

Tomorrow is looking good

ONTDEK MEER

DANIE BLES

Danie Bles is een van Nederlands meest bekende fashion stylistes en eigenaresse van o.a Amsterdam Fashion Week. Zij staat als geen ander voor het mix & match principe. Vintage items worden gecombineerd met de nieuwste collecties, voor Westfield geeft zij tips hoe je shopt in je eigen kleding kast en oude, vergeten items nieuw leven inblaast.

ONTDEK MEER

MUNIE & CO

Munie&Co biedt een breed scala aan stijlen en exclusieve merken, van casual tot luxe, van nieuw tot vintage, waardoor het een perfecte plek is voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste trends in streetwear. Wij bieden ook een sneaker laundry aan, om langer van je gympen te genieten.

ONTDEK MEER

WATERBEAR

WaterBear is een gratis streamingplatform en uitgever die inspiratie en actie samenbrengt. WaterBear is de thuisbasis van bekroonde en duurzaam gecertificeerde films die je op elk moment en op elk apparaat gratis kunt streamen. WaterBear moedigt zijn gemeenschap aan om over te schakelen van hersenloos scrollen naar het kijken van vermakelijke films die een breed scala aan onderwerpen in de milieu- en humanitaire ruimte behandelen. Samenwerken met honderden planet-partners, zowel merken als ngo's, om originele inhoud te produceren die mensen tot actie aanzet door het moeiteloos gemakkelijk te maken. Geniet van de daad van het redden van onze planeet.

ONTDEK MEER

LEXUS

Experience Lexus Electrified

Ervaar Lexus elektrisch. Geniet van alle extra comfort en zekerheden van premium merk Lexus, maar dan elektrisch! Kom zorgeloos en uitgerust aan op elke bestemming dankzij de stille, elektrische aandrijflijnen en het premium comfort van Lexus.

Rij elektrisch op je eigen voorwaarden: kies uit de 5e generatie hybride elektrische, plug-in elektrische of de volledig elektrische modellen van Lexus. Ontvang daarbij standaard 10 jaar Lexus garantie. Op elke Lexus én elke Lexus batterij!

ONTDEK MEER

SEGWAY

Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van elektrische oplossingen voor micromobiliteit, is het altijd de visie van Segway-Ninebot geweest om milieuvriendelijke transport alternatieven voor korte afstanden aan te bieden. Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen Segway-Ninebot-producten als een milieuvriendelijk alternatief voor woon-werkverkeer.

ONTDEK MEER

FAST FEET GRINDED

FastFeetGrinded heeft een unieke schoen recyclinginstallatie ontwikkeld die alle soorten schoeisel verpulvert en scheidt.

Met onze bewezen technologie recyclen wij schoeisel voor de volle 100% en leveren wij de grondstoffen zoals rubber, schuim, fluff, textiel en leer terug aan de markt. De grondstoffen zijn zo zuiver dat het ons gelukt is om alle onderdelen voor een complete circulaire schoen te maken! Ook leveren wij onze grondstoffen terug om verschillende producten te maken zoals: speeltoestellen, buitensportvelden en winkelontwerpen.

"It always seems impossible until it's done"

ONTDEK MEER

THE GOOD ROLL

Wij zijn The Good Roll, makers van duurzaam wc-papier, en wij geloven dat schoon water en veilige sanitatie de basis is voor een gezond, gelukkig en waardig leven. Een leven wat iedereen verdient. Daarom maken en verkopen wij duurzaam bamboe wc-papier, en doneren we 50% van onze nettowinst aan de bouw en onderhoud van toiletten op plekken waar een schoon en veilig toilet geen gegeven is.

ONTDEK MEER

MIELE

Wij dragen allemaal verantwoordelijkheid voor een betere en duurzamere toekomst. Dat geldt voor de grootste multinationals, maar ook voor de kleinste huishoudens. "Immer Besser." staat voor onze overtuiging om continu beter te worden bij alles wat we doen.

Het motiveert ons steeds weer om betere, intelligentere apparaten te ontwikkelen. De huishoudens en bedrijven die onze apparaten gebruiken worden daardoor direct duurzamer, van de ene generatie naar de volgende.

ONTDEK MEER

MOBIELE KOFFIE BELEVING EN LAGARANTA

WE WILLEN MET ONS BEDRIJF GRAAG BIJDRAGE AAN EEN GROENERE UITSTRALING

Ontdek de magie van Nederhof Koffie, een hartverwarmend initiatief van Lagaranta. Bij Nederhof Koffie geloven we in het creëren van kansen voor kinderen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zetten we ons in voor een inclusieve samenleving waar iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar talenten te ontwikkelen.
Bij onze koffiebranderij werken deze bijzondere kinderen zij aan zij met professionals om het proces van koffiebranden, verpakken en verkopen te doorlopen. Ze worden begeleid en ondersteund, waardoor ze waardevolle vaardigheden kunnen opdoen en het gevoel krijgen dat ze een belangrijk onderdeel zijn van iets groots. We zijn er trots op dat we hen de mogelijkheid bieden om hun eigen talenten te ontdekken en te ontplooien.
Maar Nederhof Koffie gaat verder dan alleen het bieden van kansen aan deze kinderen. Als onderdeel van Lagaranta, een toonaangevende koffie-importeur, geloven we in het belang van het helpen van de boeren aan de basis van de waardeketen. We streven naar eerlijke handel, waarbij we rechtstreeks samenwerken met koffieboeren om hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun leefomstandigheden en het verhogen van hun inkomsten.
Met Nederhof Koffie en Lagaranta heb je een unieke combinatie in handen. Niet alleen geniet je van de heerlijkste koffie, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. Samen bouwen we aan een inclusieve samenleving en helpen we boeren aan de basis van de waardeketen om succesvol te zijn.
Stap binnen bij Nederhofje en proef de kracht van een kopje koffie dat het verschil maakt.

ONTDEK MEER

POSTCODE LOTERIJ

Dankzij een extra bijdrage van de Nationale Postcode Loterij kunnen arme gezinnen in Nederland straks zelf nieuwe kleding kiezen. De LINDA.foundation bedacht speciaal voor hen een online kledingplatform. Deze gezinnen zijn voor kleding vaak afhankelijk van de kledingbank of tweedehands kleding van kennissen.

ONTDEK MEER