VEELGESTELDE VRAGEN

LADY GAGA VIERT LOVE FOR SALE MOGELIJK GEMAAKT DOOR WESTFIELD

Plaats: Westfield Mall of the Netherlands
Datum: Donderdag 30 september 2021

 

Wat is dit voor evenement?
Bij deze fanzone-experience wordt een optreden van Lady Gaga getoond. Dit is een exclusief optreden voor het mondiale event bij Westfield. Lady Gaga zal niet live in de Mall aanwezig zijn.

Wat is de planning voor de avond?
Deuren open: 18.00 uur
Live DJ: 19.30 uur
Optreden Lady Gaga: 19:45 uur
Einde evenement: 20:30 uur

Waar binnen de mall vindt de fanzone-ervaring plaats?
Het optreden wordt gehouden op Westfield Mall of the Netherlands P1, bereikbaar via de Hoofdingang van de Westfield Mall of the Netherlands.

Hoe kan ik de fanzone-ervaring bijwonen?
Gasten kunnen zich voor tickets (maximaal 2) aanmelden via een online ticketingsysteem: https://live.westfield.com/. Aanmelding is mogelijk vanaf 20 september 2021. Op de dag van het event worden tickets gescand bij de ticketbalie, deze bevindt zich bij de Receptie van Westfield Mall of the Netherlands (nabij de Hoofdingang) en ingeruild voor een polsbandje. Dit polsbandje is vereist om toegang te verkrijgen tot de exclusieve Fanzone-eventruimte waar het optreden wordt getoond.

Ik ben jonger dan 16 jaar. Kan ik het optreden bijwonen?
Iedereen jonger dan 16 moet door een volwassene worden begeleid (deze heeft ook een polsbandje nodig). Ter controle van je leeftijd vragen wij om je identiteitsbewijs.

Waar kan ik een polsbandje krijgen?
Op de dag van het evenement kunnen de polsbandje voor de fanzone-eventruimte, in het winkelcentrum tussen 12:00 – 18:00, worden opgehaald bij de hostesses op verschillende checkpoints. Deze vind je bij de receptie in de Westfield Mall of the Netherlands (nabij de hoofdingang)

Waar kan ik een polsbandje krijgen?
Op de dag van het evenement kunnen de polsbandje voor de fanzone-eventruimte, in het winkelcentrum tussen 12:00 – 18:00, worden opgehaald bij de hostesses op verschillende checkpoints. Deze vind je bij de receptie in de Westfield Mall of the Netherlands (nabij de hoofdingang)

Moet ik betalen?
Nee: het evenement is GRATIS, maar voor toegang heb je een ticket EN een polsbandje nodig.

Wat is het maximum aantal polsbandjes dat ik mag hebben?
Elke gast kan zich voor maximaal twee tickets aanmelden. Voor elk ticket krijg je één polsbandje.

Ik heb twee of meer tickets. Kan ik beide polsbandjes zelf ophalen?
Nee. Beide tickethouders moeten aanwezig zijn en tegelijk hun polsbandjes ophalen. Elke tickethouder dient zijn of haar identiteitsbewijs te tonen. Het identiteitsbewijs moet overeenkomen met de naam zoals opgegeven bij de registratie op de ticketwebsite.

Geldt mijn ticket als toegangsbewijs voor het evenement?
Nee, je ticket is geen toegangsbewijs. Tickets moeten op de dag van het event worden ingeruild voor een polsbandje. Alleen met een polsbandje kun je toegang krijgen tot de exclusieve fanzone. Voor het uitdelen van de tickets geldt op = op, dus wees er vroeg bij!

Geldt mijn polsbandje als toegangsbewijs voor het event?
Ja, je polsbandje is je toegangsbewijs. We raden bezoekers aan om op tijd aanwezig te zijn, aangezien voor de toewijzing van tafels geldt dat wie het eerst komt, het eerst maalt.

Kan ik toch bij het optreden zijn als ik geen polsbandje heb?
Nee. Als je geen polsbandje hebt, word je niet toegelaten tot het exclusieve fanzone-eventruimte. Als je de polsbandje vóór het concert losknipt, verwijdert of kwijtraakt, krijg je geen toegang.

Wat gebeurt er als mijn polsbandje breekt of kwijt raakt?
Als je polsbandje breekt of kwijt raakt, krijg je geen toegang tot de fanzone- eventruimte. Er zijn geen vervangende polsbandjes beschikbaar.

Als ik na toegang de Fanzone- eventruimte verlaat, kan ik daarna dan weer naar binnen?
Ja, je kunt de fanzone- eventruimte in en uit. Houd er wel rekening mee dat je mogelijk echter niet terug kunt keren naar een specifieke locatie binnen de fanzone-eventruimte.

Is er eten en drinken beschikbaar in de fanzone- eventruimte?
Binnen de fanzone- eventruimte is eten en drinken beschikbaar. Het is niet toegestaan om eten en drinken van buitenaf mee naar binnen te nemen.

Hoe lang duurt het event?
De deuren van het Lady Gaga celebrates Love For Sale-evenement openen om 18.00 uur en het evenement duurt tot 20.30 uur.

Wat als ik te laat aankom?
Het eventpersoneel beslist of toegang tot het optreden wordt verleend. Houd er rekening mee dat je polsbandje en plaats aan iemand anders kunnen worden toegewezen indien je te laat bent.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?
Ja. Neem voor extra informatie of ondersteuning a.u.b. contact met ons op via info@westfieldmallofthenetherlands.nl

Waar kan ik mijn persoonlijke bezittingen tijdens het optreden kwijt?
Je mag één kleine tas met een inhoud van minder dan 25L mee naar binnen nemen. Houd er rekening mee dat er tassencontroles worden uitgevoerd.

Welke zaken zijn niet toegestaan in het fanzone-eventruimte?
- Alcohol
- Huisdieren
- Grote bagage (alleen kleine tassen zijn toegestaan)
- Messen en elk ander voorwerp dat als wapen kan worden gebruikt
- Paraplu's
- Flessen
- Voedingswaren en dranken (die niet beschikbaar zijn op het Evenementterrein)
- Open vlammen, brandbare vloeistoffen en roken

Zijn er toiletten binnen de fanzone- eventruimte?
Nee, er zijn geen toiletten binnen de fanzone- eventruimte. Er zijn echter wel toiletten aanwezig in de nabije omgeving binnen de Mall.

Wat zijn de coronamaatregelen voor dit event?
In navolging van de (plaatselijke) wet- en regelgeving met betrekking tot corona gaan bezoekers van het event akkoord met alle extra veiligheids- en hygiënemaatregelen tijdens het bijwonen van het event.
De anderhalve meter-maatregel is nog van kracht. Tevens is er bij elke ingang een desinfectiezuil aanwezig om je handen te kunnen desinfecteren. Uiteraard gelden ook de basishygiënemaatregelen nog steeds, waaronder: blijf thuis bij klachten en laat je testen.
Westfield Mall of the Netherlands zal altijd volledig voldoen aan de huidige Covid - 19 regelgeving van de overheid.

Hoe bereik ik Westfield Mall of the Netherlands?
Voor informatie over de bereikbaarheid van Westfield Mall of the Netherlands verwijzen wij je graag naar: https://www.westfield.com/netherlands/mallofthenetherlands/veelgesteldevragen
Heb je vragen over het event? Neem dan contact op met: info@westfieldmallofthenetherlands.nl
Heeft u vragen over uw rechten met betrekking tot privacyregels? Neem dan contact op met: data.protection@urw.com.