House vytváří kreativní prostor pro mladé lidi, kteří chtějí prostřednictvím svých outfitů ukázat, kdo jsou a jak se cítí, a kteří považují experimentování s módou za způsob, jak vyjádřit své emoce.

Značka nabízí zajímavé kombinace nejnovějších trendů s ležérním stylem. Inspiruje také k odvaze, hře se styly a vědomému utváření vlastní image. Klíčem pro House je naslouchat potřebám svých zákazníků a pozorovat jejich styl; jejich zájmy, koníčky, plány a sny. Znalost jejich světa nám umožňuje naplnit jejich očekávání a přizpůsobit se dynamickému tempu jejich života, vytvářet módní, a přesto ležérní, každodenní styly pro ni i pro něj.

Kolekce House vycházejí z pozorování pouličního stylu velkoměst a popkultury, ale čerpají také z trendů sociálních médií, hudby a umění. Značka využívá profesionální nástroje k analýze módních trendů a účastní se fashion veletrhů. Značka se také zavázala ke kvalitě šetrné k životnímu prostředí, aby společně se svými zákazníky vytvořila udržitelnější módní budoucnost.

Otevírací hodiny

  • pondělí· Od 9:00 do 21:00
  • úterý· Od 9:00 do 21:00
  • středa· Od 9:00 do 21:00
  • čtvrtek· Od 9:00 do 21:00
  • pátek· Od 9:00 do 21:00
  • sobota· Od 9:00 do 21:00

HOUSE

Denimová sezóna je v plném proudu!

Další informace

HOUSE

CATCH YOUR URBAN LOOK je nejnovější kolekce značky HOUSE

Další informace

HOUSE

Co je to T? Trička, topy, trička...

Další informace

HOUSE

Léto je ideální čas na džínové šortky, podívejte se na prodejnu HOUSE

Další informace
Title