Tävlingsvillkor i Westfield Täby Centrum

1. Genom att acceptera dessa allmänna tävlingsvillkor godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Mer information om dina rättigheter avseende personuppgiftsbehandling finns att läsa på: https://se.westfield.com/tabycentrum/privacypolicy. Vinnarna kan komma att tillkännages på Westfield Täby Centrums hemsida och app, Facebook och/eller Instagram.

2. Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att ge dig en bättre och mer anpassad produkt och kundupplevelse. Personuppgifterna vi behandlar i detta sammanhang är ditt för- och efternamn, e-postadress och information om vilka intresseområden du har angivit.

3. Ansvarig för tävlingen är Rodamco Täby Centrum KB (902002-9717), Box 7846, 103 98 Stockholm.

4. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år samt acceptera reglerna för tävlingen.

5. För att delta i tävlingen krävs det att man är eller blir Westfield Club medlem.

6. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

7. Tävlingen är inte öppen för anställda hos Unibail-Rodamco-Westfield (URW) eller något av dess dotterbolag eller leverantörer. URW förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om URW får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.

8. URW tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till URW. URW tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling. Detta gäller med undantag för skyldigheter vid personuppgiftsincidenter enligt Dataskyddsförordningen.

9. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer URW:s beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas. Detta gäller med undantag för legala frågor avseende behandling av dina personuppgifter eller om du vill återkalla ditt samtycke, för mer info se: https://se.westfield.com/tabycentrum/privacypolicy

10. Vid misstanke om fusk i något avseende äger URW rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

11. Vinnaren/vinnarna kommer att bli kontaktad av Westfield Täby Centrum till angiven mailadress. Vinnaren/vinnarna kan komma att tillkännages med för- och efternamn på Westfield Täby Centrums app och Facebook- och Instagramsida. Westfield Täby Centrum kommer att försöka nå vinnaren/vinnarna en gång. Om en vinnare inte går att nå inom en vecka efter att denne blivit kontaktad äger Westfield Täby Centrum rätt att utse en ny vinnare i tävlingen.

12. Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. URW förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.

13. Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen sparas i syfte att ge kunden en bättre produkt och kundupplevelse. 


 

Utöver de allmänna tävlingsvillkoren gäller följande:

14. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 16 år samt acceptera reglerna för tävlingen.

15. Tävlingen är tidsbegränsad - sista dagen att tävla är fram tills klockan 15.00 den 22 december 2022. Vinnare dras samma dag mellan kl 15-17.

16. Vinnaren kommer att bli kontaktad på Instagram eller Facebook senast klockan 17.00 den 10 december 2021. Vinnaren kan komma att tillkännages med för- och efternamn på Täby Centrums app och Facebook- och Instagramsida. URW kommer att försöka nå vinnaren en gång. Om inte vinnaren gått att nå inom 1 vecka efter ha blivit kontaktad äger URW rätt att utse en ny vinnare i tävlingen.

17. Priset består av att tre personer varsitt Westfield Täby Centrum presentkort till ett värde a 1500 kr per presentkort. Vinnarna måste kunna hämta ut sitt presentkort i receptionen vid inomhustorget i Westfield Täby Centrum senast 31 januari 2023. Priset består av att tre personer varsitt Westfield Täby Centrum presentkort till ett värde a 1500 kr per presentkort. Vinnarna måste kunna hämta ut sitt presentkort i receptionen vid inomhustorget i Westfield Täby Centrum senast 31 januari 2023.

18. För att delta i tävlingen krävs det att man följer Westfield Täby Centrums Instagram-konto eller Facebook konto, gillar tävlingsinlägget, skriver en kommentar med sin motivering om varför du ska vinna ett av de tre Westfield Täby Centrum presentkort enligt beskrivningen i tävlingsinlägget.

19. Presentkorten laddas med beloppet vid uthämtning och har därefter 1 års giltighetstid. Det är inte möjligt att byta ut vinsterna mot kontanter, ändra datum eller förlänga presentkortets giltighetstid. Läs mer om Westfield Täby Centrums presentkort och se vilka butiker som tar emot det här.

20. Du kan endast tävla en gång och någon eventuell andra medverkan räknas ej med i tävlingen.


 

Utöver de allmänna tävlingsvillkoren gäller följande:

14. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 12 år och om du är under 16 år måste du ha målsmans tillåtelse att delta samt acceptera reglerna för tävlingen. Tävlingen är primärt för Westfield Club medlemmar där man behöver vara 16 år eller äldre för att bli medlem, om en person under 16 år blir utsedd som vinnare kommer dennes målsmans uppgifter efterfrågas och kontrolleras om det finns ett Westfield Club medlemskap knutet till målsman. Man kan enkelt bli medlem, fråga personalen i receptionen eller bli medlem här.

15. Tävlingen är tidsbegränsad och gäller endast den 17 december 2022. När 2 av 2 paket är upphittade avslutas tävlingen. Först till kvarn gäller.

16. Priset består av två presentkort på Westfield Täby Centrum till ett värde av 1500 kr styck.

17. Man vinner genom att hitta ett utav de två paketen och gå med det till receptionen i Westfield Täby Centrum. Där säkerställer personalen i receptionen att paketet som är upphittat är rätt. Vid rätt paket samlar de in paketet och delar ut priset till vinnaren.

18. Presentkorten laddas med vinstbeloppet vid uthämtning och har därefter 1 års giltighetstid om inte annat anges på presentkortet. Det är inte möjligt att byta ut vinsterna mot kontanter, ändra datum eller förlänga presentkortets giltighetstid.

19. Läs mer om Westfield Täby Centrums presentkort för att se vilka butiker och restauranger som tar emot presentkortet på vår hemsida.

20. Du kan endast tävla en gång och någon eventuell andra medverkan räknas ej med i tävlingen.


 

Utöver de allmänna tävlingsvillkoren gäller följande:

14. För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 10 år och om du är under 16 år måste du ha målsmans tillåtelse att delta samt acceptera reglerna för tävlingen. Tävlingen är primärt för Westfield Club medlemmar där man behöver vara 16 år eller äldre för att bli medlem, om en person under 16 år blir utsedd som vinnare kommer dennes målsmans uppgifter efterfrågas och kontrolleras om det finns ett Westfield Club medlemskap knutet till målsman. Man kan enkelt bli medlem här.

15. För att delta i tävlingen krävs det att man är eller blir medlem i Westfield Club och lägger upp en bild från sitt Instagram-konto och taggar in @westfieldtäbycentrum. Sedan utses tre stycken finalister som får sina respektive pepparkakshus utställda i Westfield Täby Centrum, vid eventytan på inomhustorget plan 0, mellan 16-18 december. Finalisterna ansvar själva för transport till Westfield Täby Centrum den 16:e december samt upphämtning den 18:e december. Westfield Täby Centrum tar ej ansvar för om pepparkakshuset skadas i centrumet då det står publikt.

16. Tävlingen är tidsbegränsad mellan 1-16 december 2022. Sista dagen att tävla är fram tills klockan 23:59 den 15:e december 2022.

17. Priset består av att tre personer vinner varsitt Westfield Täby Centrum presentkort, där första pris är ett presentkort till ett värde av 5.000 kr, andra pris är ett presentkort till ett värde av 3.000kr och tredje pris är ett presentkort till ett värde av 1.500kr. Det dras endast tre vinnare under hela tävlingsperioden.

18. Vinnarna kommer att bli kontaktad av Westfield Täby Centrums eventbyrå Eventum. Vinsterna hämtas sedan i receptionen i Westfield Täby Centrum senast 30 januari 2023, därefter avstår vinnaren från sitt pris om presentkortet inte hämtas upp inom tidsperioden.

19. Presentkorten laddas med vinstbeloppet vid uthämtning och har därefter 1 års giltighetstid. Det är inte möjligt att byta ut vinsterna mot kontanter, ändra datum eller förlänga presentkortets giltighetstid. Läs mer om Westfield Täby Centrums presentkort för att se vilka butiker och restauranger som tar emot presentkortet här.

20. Du kan endast tävla en gång och någon eventuell andra medverkan räknas ej med i tävlingen. Man kan tävla som en enskild person eller en grupp eller en grupp som tävlar om ett gemensamt pris.