NYA BUTIKER & POP-UPSXS Leksaker
28 September 2023

Välkommen till ett paradis av leksaker för alla barn. XS Leksaker har allt från de senaste trenderna till tidlösa klassiker och butiken är fullpackad med de bästa leksakerna på marknaden. Med spännande skyltning och inbjudande inredning skapas en härlig atmosfär att shoppa i.

Välkomna till XS Leksaker på plan 0. 
Läs mer här

Titanic:
The Artifact Exhibition Pop-Up
19 september 2023

Utställningen Titanic: The Artifact Exhibition är en upplevelse som tar dig tillbaka 111 år i tiden. Över 200 föremål, fotografier och berättelser visas och tar dig med på en känslomässig resa. Här får du ta del av historien om Titanic.

Välkomna till Titanic: The Artifact Exhibition på plan 1.  
Läs mer här

Hemtex
9 juni 2023

Gör det härligt att komma hem! All textil för hemmet, dekorationer och inredning hittar du hos Hemtex som är Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextil. Nu har butiken öppnat upp i en ny större lokal där du kan upptäcka dess utökade sortiment för alla rum i hemmet.

Välkomna till Hemtex på plan 0.
Läs mer här

Pansarvalv
6 juni 2023

Har du saker hemma som är dyra, har stort affektionsvärde eller inte får komma bort? Pansarvalv är ett högsäkerhetsvalv med bankfack. Där kan du förvara dina ägodelar som du är rädd om som klockor, smycken, guld, testamenten, avtal mm.

Välkomna till Pansarvalv på plan 0.
Läs mer här

Mama Mia
30 mars 2023

Mama Mia är Skandinaviens största privata aktör inom barnavård och sexuell och reproduktiv hälsa. Mottagningen är hemtrevlig och där råder lugn och varm atmosfär. Besöken hos Mama Mia är alltid anpassad efter just dina individuella önskemål och behov.

Välkomna till Mama Mia på plan 2.
Läs mer här

IKEA
30 mars 2023

Nu öppnar IKEA sin Planera och beställ-studio i Westfield Täby Centrum. Här får du personlig hjälp av heminredningsexperter att planera och beställa ditt nya kök eller bad- och sovrumsförvaring. Därefter levereras allting hem till dig. Om du vill kan du också få hjälp med montering.

Välkomna till IKEA på plan 1.
Läs mer här

Husläkarmottagningen
20 mars 2023

Husläkarmottagningen byter till nya fina lokaler och erbjuder dig ett brett vårdutbud. Hit kan du komma med både lättare och svårare åkommor och de finns med dig hela livet, från barn till vuxen.

Välkomna till Husläkarmottagninen på plan 2.
Läs mer här

La Beaute Nails & Spa

La Beaute Nails & Spa
1 mars 2023

La Beaute Nails & Spa, tidigare Professionail, använder den senaste tekniken och erbjuder en behandling av bästa kvalité. Unna dig vackra naglar både på händer och fötter. Välj mellan akryl, gelé, klassisk manikyr och lyxig SPA pedikyr.

Välkomna till La Beaute Nails & Spa på plan 1.
Läs mer här

NIO

NIO
8 december 2022

NIO bygger intelligenta elfordon och erbjuder förstklassig service. De utvecklar innovativa laddningslösningar och värdesätter teknisk innovation, snygg och smart design och friheten av gränslösa resor utan bekymmer. Sveriges första NIO Space öppnar nu i Westfield Täby Centrum.

Välkomna till NIO på plan 1.
Läs mer här

RS Sports Ny butik

RS Sports
1 december 2022

Nu flyttar RS Sports in i Westfield Täby Centrum. RS grundades av tennisstjärnan Robin Söderling och är ett brett sportvarumärke med stort fokus på sina lyxiga och sköna träningskläder. Tidlösa plagg finns för både herr, dam och junior och användningsområdena sträcker sig från racketsport till gym, yoga, löpning och all form av allmänträning.

Välkomna till RS Sports på plan 1.
Läs mer här

Chiquelle
25 november 2022

Hos Chiquelle hittar du de senaste trenderna för ungdomar och trendiga kvinnor. I sortimentet hittar du det senaste modet av kläder, väskor och accessoarer att bära både till vardags och till fest. Namnet är inspirerat och taget från två franska ord: Chique/Chic, som betyder: ”elegant” och ”stilig” och Elle som betyder ”hon”, ”henne”, och ”kvinna” – vilket alltså blir stilig kvinna.

Välkomna till Chiquelle på plan 1.
Läs mer här

Sthlm Blvd

Sthlm Blvd
25 november 2022

Sthlm Blvd erbjuder mode med ett sortiment som bygger på en mix av kända och profilstarka skandinaviska varumärken. Fina plagg som kan älskas i flera år framåt och som kan användas igen och igen. De väljer gärna varumärken där man tar ett etiskt ansvar. I butikerna arbetar professionella säljare som gärna ger stylingtips, materialkunskap och skötselråd.

Välkomna till Sthlm Blvd på plan 0.
Läs mer här

Happy Socks pop-up
1 november - 31 december 2022

Happy Socks är till för alla oss som tror att livet aldrig kan bli för färgglatt. Det som började med ett par svenska vänner med en stor idé, har blivit ett globalt fenomen. De har spridit glädje och färg över alla kontinenter genom våra aldrig slitna designs, inspirerade av allt från konst, mode och popkultur till ditt älskade husdjur och den ödmjuka men ändå mäktiga hamburgaren.
Välkomna till Happy Socks på plan 1.

Sprell

Sprell
29 oktober 2022

Hos Sprell hittar du hållbara kvalitetsleksaker med bra material från älskade varumärken vilket är viktigt för att skapa en mer hållbar livstil. Till de minsta finns ett inrednings och babysortiment med giftfria och säkra produkter. Mitt i butiken finns ett stort lekhus för alla barn att busa i. Välkommen till Sprell på plan 0.
Läs mer här

New yorker

New Yorker
27 oktober 2022

NEW YORKER har stått för mode i nästan 50 år. Mode som låter dig uttrycka dig på nya sätt, skapa nya utseenden och fördjupa dig i nya världar. De gör mode för alla som vill uppfinna sig själva varje dag. Välkomna till New Yorker på plan 0.
Läs mer här

Yayvr

YAY VR pop-up
7 oktober - 31 augusti 2023

YAY VR är självservice VR kuber som gör högkvalitativa virtual reality upplevelser tillgängliga för alla. Här kan du krossa block i takt till musik, välta torn med hjälp av arga fåglar & en slangbella, eller bara testa Virtual Reality i YAY VR’s självservice kuber. Ta med en kollega, en vän eller en ovän och utmana varandra i Sveriges första Street-VR.
Välkomna till Yay VR på plan 0.
Läs mer här

Lundbergs

Lundbergs väskor
27 september 2022

Hos Lundbergs hittar du väskan du behöver för alla tillfällen. Börjar det bli kallt om händerna i höst mörkret finner du även dina nya handskar här. Eller om du bara helt enkelt behöver uppdatera handväskan.
Lär mer här

Buttericks

Buttericks Halloween pop-up
23 september - 6 november 2022

Festspecialisten har öppnat en hel butik inför halloween! Hitta maskeradkläderna, accessoarerna både till dig och hemmet för att fixa den rätta stämningen.
Välkomna in på plan 1!
Läs mer här

Hunkemöller

Hunkemöller
22 september 2022

Hunkemöller är en av Europas mest välkända underklädesspecialister och här hittar du underkläder, nattkläder badkläder, träningskläder och accessoarer som parfymer, strumpbyxor, tofflor mm. De har ett stort storlekssortiment och alltid redo att hjälpa dig att hitta din stil. Välkomna till Hunkemöller på plan 0.
Läs mer här

Alster Vendel

Alster Vandel
16 september 2022

Nytt koncept inom herrkonfektion där kroppen, tillfället och personligheten ramas in. Genom småskaliga produktioner skapar Alster Vandel® modeller som är statiska, en samtida passform som bjuder in olika typer av kroppar och skapar ett modernt uttryck för arbete, fest och vardag. Välkommen till Alster Vandel på plan 1.
Läs mer här

IOAKU
1 september 2022

Svensk smyckesdesign av Fanny Ek. Varje produkt har sin personliga touch av Fannys kreativitet, konst och hantverk. Det är sofistikerad elegans med en unik stil i en look som inspirerats både av det förflutna och av framtiden. Smyckenas moderna former skapar ett starkt unikt utseende som är igenkännligt som vackert och kraftfullt.
Läs mer här

fix my phone

Fix my Phone
12 augusti 2022

Ta hjälp av erfarna och kunniga tekniker som kan hjälpa dig med alla typer av problem som du upplever på din smartphone eller surfplatta. De vanligaste reparationer tar mellan 30 min – 1 timme. Oavsett om du har sprucken skärm, sprucken kamera, behöver ett batteribyte eller laga din laddkontakt så finns vi här för dig och din enhet. Varmt välkommen för personlig service i världsklass!
Läs mer här

The frozen Factory by Honeycomb

The Frozen Factory

by Honeycomb

10 augusti 2022

Vår frusna yoghurt är en rik krämig yoghurt med levande probiotisk yoghurtkultur. Den innehåller fina råvaror och inga tillsatser. Vår egen tillverkade Gelato som produceras i Italien är tillverkad av äkta italienska råvaror och håller en väldigt hög kvalité. Välkomna!
Lär mer här

Euronics

Euronics
9 augusti 2022

Hos Euronics träffar du människor med en stark passion för hemelektronik och stora kunskaper om den allra senaste tekniken. Som Europas största fackhandelskedja kombinerar vi styrkan hos en stor inköpsgrupp med kompetensen och personligheten hos den lokala butiken på din ort. Vi finns där du finns! Välkommen till Euronics!
Läs mer här.

Coya

Coya
28 juni 2022

Coya är den ultimata arbetsplatsen för möten, mellan möten, nära hemmet eller under shoppingen. Här sitter du ergonomiskt i en tyst, lugn och ljudisolerad miljö. Välkomna till Coya i Coworking lounge på plan 1.
Läs mer här.

SNO

SNÖ
28 juni 2022

Hos Snö får du uppleva äkta italiensk gelato gjort på råvaror av högsta kvalitet. Smakerna utvecklas kontinuerligt och följer säsongen. Är du hungrig finns även pasta och focaccia på menyn.
Läs mer här.

DiTEC
13 juni - 12 september 2022

Ge din bil lite extra kärlek! Ditec är Sveriges största och äldsta bilvårdskedja och de erbjuder olika behandlingar både för nya och begagnade bilar. Här kan du få hjälp med uppfräschning och bevaring av din bil utvändigt som invändigt. Du hittar dem vid entré F på plan 1.

Glacial pop-up
24 maj - 3 juli 2022

GLACIAL tillverkar snygga och hållbara flaskor av rostfritt stål, som håller både värme och kyla. Utmana ditt konsumtionsmönster och byt från engångsplast och engångsartiklar till ett mer hållbart alternativ.

Skopunkten
25 maj 2022

Skor för hela familjen till unika priserbjudanden hittar du hos Skopunkten! Genom hela livet från barndom till vuxen ser de till att alla kan gå igenom livet med prisvärda skor.
Lär mer här

Cutie Spa

Cutie SPA
29 april 2022

Upptäck behandlingar såsom manikyr, pedikyr eller varför inte en avslappnande massage? Hos Cutie SPA kan du slappna av både kroppsligen och mentalt. Salongen är utformade enligt orientaliska principer som möter skandinavisk design.
Varmt välkomna in till Cutie Spa på plan 1.
Läs mer här.

Søstrene Grene
1 april 2022

Hos den danska detaljhandelsbutiken hittar du produkter som förskönar din vardag med estetisk design, kreativitet och trivsel. Nu har butiken fått öppna upp i en ny lokal i Westfield Täby Centrum, du hittar Søstrene Grene på plan 0 i anknytning till inomhustorget och entré A – välkommen in!
Läs mer här.

Calzedonia

Calzedonia
1 april 2022

Upptäck italienska badkläder, strumpbyxor och strumpor till både kvinnor, män och barn hos Calzedonia. Kvalitativa produkter, med hög modegrad och innovativa material till överkomliga priser. Läs mer här

Intimissimi

Intimissimi
1 april 2022

Upptäck ett brett sortiment av kvalitativa produkter med en elegant design. Italienska underkläder, överdelar och accessoarer till både kvinnor och män. Livet blir helt enkelt lite bättre i en italiensk design! Läs mer här

Seacastle

Seacastle pop-up
1 - 31 mars 2022

I Seacastles båtutställning hittar du en av sina senaste båtmodeller SAXDOR 200 Sport i Seacastle edition på inomhustorget i  Westfield Täby Centrum.