NYA BUTIKER & POP-UPSClubtan
19 april 2024

Look great and feel good with a premium brand you can trust. Established in Denmark in1995, CLUBTAN is one of Europe’s fastest growing beauty franchises. With over 110 shops in three countries, CLUBTAN is enabling entrepreneurs to build highly successful businesses - pioneering a new aspirational culture of tanning - shattering poor perceptions through a proven subscription-based model and using state-of-the-art equipment and expert skin type analysis to achieve incredible results.

Välkomna till Clubtan på plan 0. 
Läs mer här.

 

Partyland
16 April 2024

Hos Partyland hittar du allt du behöver för kalaset, festen, dopet, bröllopet och för alla tillfällen som finns att fira. 

Välkomna till Partyland på plan 1. 
Läs mer här.

 

Pinchos
15 Mars 2024

Med en kulinarisk meny, där smått är gott har nu Pinchos öppnat i Westfield Täby Centrum. Du tas med på ett äventyr av spännande smaker, kulinariska trender och berömda klassiker. Pinchos kockar letar speciellt efter det där extra som får just dina smaklökar att dansa samba! 
Välkomna till Pinchos på plan 1! 

Välkomna till Pinchos på plan 1. 
Läs mer här.

 

Sunnamusk
21 december 2023

Ett brittiskt parfymföretag som är inspirerat av Arabiens eleganta och exotiska dofter. De erbjuder ett brett utbud av produkter som tillgodoser olika preferenser och stilar med signaturdofter som är noggrant framställda av expertparfymörer, med endast de finaste ingredienserna från hela världen.

Välkomna till Sunnamusk på plan 1. 
Läs mer här

 

Dirty Coco
16 december 2023

På Dirty Coco tror de att livet är för kort för tråkig mat & därför har de gjort det till deras uppdrag att skapa fantastiska rätter och en oförglömlig upplevelse. Njut av det som är gott och oemotståndligt!

Välkomna till Dirty Coco på plan 0. 
Läs mer här

 

Pong
28 november 2023

Välkommen till en asiatisk upplevelse! Restaurangen Pong innehåller samtliga fyra Pongkoncept: den traditionella buffén, Pong foodhall med de tre koncepten Pong Express, Pong Sushi & Poke och Noodle House by Pong. Sitt ner i den rymliga restaurangen eller ta med hem.

Välkomna till Pong på plan 0. 
Läs mer här

 

Kids Brand Store
17 november 2023

Hos Kids Brand Store finns en komplett garderob för alla killar och tjejer från världsledande modemärken. Hållbara basplagg, slitstarka skolkläder, träningskläder men också plagg för de finare tillfällena. Butiken för dig som uppskattar mode och kvalitet!

Välkomna till Kids Brand Store på plan 1. 
Läs mer här

Happy Socks Pop-up
1 november 2023

Happy Socks är till för alla oss som tror att livet aldrig kan bli för färgglatt. De sprider glädje och färg över alla kontinenter genom deras aldrig slitna designs, inspirerade av allt från konst, mode och popkultur till ditt älskade husdjur, din mormors hår och den ödmjuka men ändå mäktiga hamburgaren.

Välkomna till Happy Socks på plan 1. 

Mini Me
28 oktober 2023

Mini Me är butiken som ger fina märkeskläder för barn ett nytt liv. Med hållbarhet i fokus säljer de second hand kläder och träleksaker för barn. Rensa ut barnkläderna du har hemma, lämna in och få dem sålda på ett tryggt sätt. 

Välkomna till Mini Me på plan 0. 
Läs mer här

Jeansbolaget
26 oktober 2023

Jeansbolaget är en butik som tror på den lokala prägeln och personlig service. De håller denim varmt om hjärtat och här hittar du alla möjliga jeansplagg, både från klassiska varumärken men också från andra nischade brands. 


Välkomna till Jeansbolaget på plan 0. 
Läs mer här

Medica Skin Pro Pop-Up
5 oktober 2023

Medica Skin Pro har formulerat sina produkter så de ska matcha och kunna behandla alla hudtyper, oavsett ålder. De har produkter framtagna för den Skandinaviska hudtypen som är anpassade till torr hud orsakade av det kalla vädret. Njut av en välförtjänt behandling eller shoppa produkter anpassade för just din hudyp.

Välkomna till Medica Skin Pro på plan 0. 
Läs mer här

DRMLND
8 oktober 2023

Upptäck en helt ny ”Do-it-yourself” butikskoncept i DRMLND (Dreamland). Upptäck ett unikt sortiment av pärlor, berlocker, lås för halsband, armband och mobildekorationer där du kan utforska din kreativitet. Vill du sedan producera foto- och videomaterial av sina egendesignade produkter finns det studios att tillgå. Njut av glass, snacks och soda i caféet medan du väntar på din bokade tid designstationen.

Välkomna till DRMLND på plan 0. 
Läs mer här

XS Leksaker
28 September 2023

Välkommen till ett paradis av leksaker för alla barn. XS Leksaker har allt från de senaste trenderna till tidlösa klassiker och butiken är fullpackad med de bästa leksakerna på marknaden. Med spännande skyltning och inbjudande inredning skapas en härlig atmosfär att shoppa i.

Välkomna till XS Leksaker på plan 0. 
Läs mer här

Titanic:
The Artifact Exhibition Pop-Up
19 september 2023

Utställningen Titanic: The Artifact Exhibition är en upplevelse som tar dig tillbaka 111 år i tiden. Över 200 föremål, fotografier och berättelser visas och tar dig med på en känslomässig resa. Här får du ta del av historien om Titanic.

Välkomna till Titanic: The Artifact Exhibition på plan 1.  
Läs mer här

Hemtex
9 juni 2023

Gör det härligt att komma hem! All textil för hemmet, dekorationer och inredning hittar du hos Hemtex som är Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextil. Nu har butiken öppnat upp i en ny större lokal där du kan upptäcka dess utökade sortiment för alla rum i hemmet.

Välkomna till Hemtex på plan 0.
Läs mer här

Pansarvalv
6 juni 2023

Har du saker hemma som är dyra, har stort affektionsvärde eller inte får komma bort? Pansarvalv är ett högsäkerhetsvalv med bankfack. Där kan du förvara dina ägodelar som du är rädd om som klockor, smycken, guld, testamenten, avtal mm.

Välkomna till Pansarvalv på plan 0.
Läs mer här

Mama Mia
30 mars 2023

Mama Mia är Skandinaviens största privata aktör inom barnavård och sexuell och reproduktiv hälsa. Mottagningen är hemtrevlig och där råder lugn och varm atmosfär. Besöken hos Mama Mia är alltid anpassad efter just dina individuella önskemål och behov.

Välkomna till Mama Mia på plan 2.
Läs mer här

IKEA
30 mars 2023

Nu öppnar IKEA sin Planera och beställ-studio i Westfield Täby Centrum. Här får du personlig hjälp av heminredningsexperter att planera och beställa ditt nya kök eller bad- och sovrumsförvaring. Därefter levereras allting hem till dig. Om du vill kan du också få hjälp med montering.

Välkomna till IKEA på plan 1.
Läs mer här

Husläkarmottagningen
20 mars 2023

Husläkarmottagningen byter till nya fina lokaler och erbjuder dig ett brett vårdutbud. Hit kan du komma med både lättare och svårare åkommor och de finns med dig hela livet, från barn till vuxen.

Välkomna till Husläkarmottagninen på plan 2.
Läs mer här

La Beaute Nails & Spa

La Beaute Nails & Spa
1 mars 2023

La Beaute Nails & Spa, tidigare Professionail, använder den senaste tekniken och erbjuder en behandling av bästa kvalité. Unna dig vackra naglar både på händer och fötter. Välj mellan akryl, gelé, klassisk manikyr och lyxig SPA pedikyr.

Välkomna till La Beaute Nails & Spa på plan 1.
Läs mer här