noje 

Nöjen

Nöjen i WESTFIELD Täby Centrum

Utmana vänner och familj i minigolf i en spännande djungelmiljö. Gå på bio, spela data-spel eller unna dig en SPA vistelse hos Cutie SPA. Det finns många sätt att roa sig på i Westfield Täby Centrum.

EN spännande UPPLEVelse

Hur spenderar du helst din tid i Westfield Täby Centrum? Här finns ett stort nöjesutbud för hela familjen. Paradise Adventure Golf har två minigolfbanor i spännande djungelmiljö. Utmana dina vänner, familj eller kollegor och ha en härlig stund tillsammans. En bra film slår det mesta. Slå dig ner i biofåtöljen hos Filmstaden med varma popcorn och låt filmen ta dig med till en annan värld. Hos Inferno Online får du tillgång till gaming i världsklass. De erbjuder en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där människor i alla åldrar kan komma och spela själv eller med vänner.

När kvällen kommer kan ni besöka våra större restauranger och kombinera mat, dryck och nöje. Se den bästa sporten på TGI Fridays stora skärmar eller ta det lite lugnt och spela shuffleboard på The Public, men när DJ:n skruvar upp musiken är det svårt att stå still.

Våra yngsta besökare är alltid välkomna till Täby kattens värld på plan 0. Där kan alla barn leka fritt och upptäcka den spännande världen. Täby-katten kommer på besök med jämna mellanrum och minglar. Håll utkik på nyhetssidan för att se när Täby-katten besöker oss nästa gång!

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Mat och dryck 

Mat & Dryck

Westfield Täby Centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och ett matkoncept med smaker från världens alla hörn. Upptäck våra restauranger som erbjuder utsökta råvaror att tillaga hemma eller rykande färska rätter att äta på plats.

 

Shopping

I Westfield Täby Centrum har vi internationella modemärken för stora och små. Uppdatera din modegarderob i stil! Vi har flera nyöppningar inom bl.a. mode, heminredning, sport och underhållning.