XMas 

MED FEELING FÖR JULKÄNSLA

Hos oss är julstämningen magisk och extra allt! Under december bjuder vi in till stämningsfulla aktiviteter i kombination med oslagbar shopping, ett utsökt matutbud, mysiga biobesök och VR-uppelvelser. Vad sägs om tomtebesök eller varför inte julmingla med vår maskot Täby-Katten? Kom i stämning med musik- och dansupplevelser, luciatåg och live musik.

Mellan 9-23 december kan du få hjälp med paketinslagning och njuta av julefriden i vår Christmas lounge. Välkommen till en extraordinär jul hos Westfield Täby Centrum.

Julklappstips
Sthlm_stadsmission
Paketstuga

FÅ JULKLAPPSTIPS I VÅR JULKALENDER

Från 1 december öppnar vi dagens lucka fram tills julafton med ett exklusivt erbjudande varje dag från våra butiker och restauranger. Följ vår adventskalender på vår Instagram-konto eller läs mer här.

Alla erbjudanden är giltiga den dagen luckan öppnas, så vänta inte med att göra ditt inköp, erbjudandet räcker bara så länge lagret räcker.

Delad glädje
är dubbel glädje

Från första advent har du möjlighet att skänka en julklapp till de som inte har stora möjligheter att köpa sina egna julklappar.

I samarbete med Stockholms Stadsmission samlar vi in julklappar till de som verkligen behöver det. Lämna gärna ditt bidrag i tomtesäcken vid Inomhustorget. Vi tar tacksamt emot julklappar som är nya och oanvända. Dessutom är oinslaget det bästa eftersom vi lättare kan sortera klapparna då.

Christmas lounge
& Paketstugan

Mellan 9-23 december kan du få hjälp med paketinslagning i vår paketstuga och njuta av julefriden i Christmas Lounge.

Man behöver vara Westfield Club-medlem för att lämna in sina paket för inslagning, du kan enkelt bli medlem här eller på plats i paketstugan.

Paketstugan och Christmas Lounge finns på plan 1 i galleriagången mellan inomhustorget och modestråket, mellan John Henric och NN07.

 

KLAPPAT OCH KLART PÅ ETT KORT

Oavsett vem du köper julklapp till i år eller hur du vill spendera din julledighet, finns det något här för alla. Om du ska köpa en julklapp till den personen som redan har allt, kan vi tipsa om att ge bort ett Westfield Täby Centrum presentkort som gäller i majoriteten av våra butiker och restauranger, läs mer här. Vårt presentkort finns att köpa i vår reception vid inomhustorget på plan 0 eller hemifrån digitalt, läs mer här.

 

GÖR PLATS I JULKALENDERN

Under hela december fram till julafton bjuder vi på härliga aktiviteter och en mysig julstund för att fira in julen. Aktiveringarna hålls på vår eventyta på inomhustorget. Läs mer nedan.

Bio Damerna

 

JULVECKAN

Tisdag 20 december kl 17-19
Kom i julstämning när vi bjuder på livemusik

Onsdag 21 december kl 15-18
Dekorera pepparkakor

Torsdag 22 december kl 17-19
Kom i julstämning när vi bjuder på livemusik

Fredag 23 december kl 15-18
Bjuder vi på pepparkakor

Christmas Lounge & Paketstugan

Öppettider:

9-15 december vardagar kl 11-20, lördag-söndag kl 11-18
17-23 december kl 11-21

Sista inlämning av julklappar är en timme innan stängning.

 

Riktlinjer för julklappsinslagningen

1. Visa upp ditt Westfield Club medlemskap vid inlämning. Inte medlem? Registrera dig här.
2. Max 3 paket per medlem och endast ett tillfälle per medlem under hela perioden
3. Inköpen ska vara gjorda i Westfield Täby Centrum, kvitto ska visas upp vid förfrågan.
4. Om dina paket är otympliga eller för stora, kan vi tyvärr inte ta emot dem.
5. Du får ett SMS när paketen är färdiga för upphämtning, och behöver då plocka upp dem inom 15 minuter från mottaget sms*.

*Vi reserverar oss för eventuella förseningar och vi förbehåller oss rätten att inte ersätta eventuell skada som uppstått i paketinslagningen. Vi ansvarar inte för bortkomna paket som inte plockats upp inom angiven tid.