TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Nacka Forum arbetar ständigt för att bidra där vi har möjlighet. Läs mer om våra initiativ och samarbeten nedan:

 

Vi är stolta företagsvänner till Rosa Bandet 2023 där vi tillsammans tar kampen mot cancer.

 

Vi stöttar Trafikkalenders arbete som syftar till att förbättra trafiksäkerheten i barns närmiljöer. Trafikkalendern är Sveriges största läromedel om trafiksäkerhet för barn.

Röda korset

Vi samarbetar löpande med Röda korset genom att bidra till insamling av textilier och produkter samt att vi lyfter Röda korsets initiativ för en hållbar konsumtion.

Rädda Barnen

Vi har ingått i samarbete med organisationen Rädda barnen för att samla in monetära medel till behövande i Ukraina och familjer på flykt.

Bris

Vi är guldsupporter till BRIS och upplåter löpande plats i våra digitala kanaler för budskap ifrån BRIS.

Generation Pep 

Nacka Forum ingår i Generations Peps folkrörelse som syftar till att lyfta frågan om barn- och ungdomars hälsa. VI tillhör en av de aktörer som ingår i organisationens rikstäckande nätverk som initierat initiativ för att värna om barns hälsa genom ökad rörelseglädje, bättre kost och större kunskap kring hur de kan verka för ett hälsosammare liv.

kvinnojouren

Vi lyfter Kvinnojourens budskap på utvalda platser runt om i Nacka Forum.

Nacka Forum värnar om det lokala

LOKALA SKOLOR

Vi arbetar löpande med lokala skolor och föreningar genom deltagande på event, monetär sponsring och kostnadsfria uppvisningar i centrumet i form av exempelvis Ung företagssamhet, dans- och musikuppträdanden.

URW FOR JOBs

För femte året i rad har Nacka Forum, tillsammans med Nacka och Värmdö kommun, anordnat en lokal jobbmässa i Nacka. Genom ett nära samarbete med Nacka- och Värmdö kommun samt ett tjugotal företag i området, skapar vi lokala arbetstillfällen med syftet att ge unga vuxna möjligheten till ett första jobb och samtidigt främja att närsamhället utvecklas och växer. Under jobbmässan 2022 bidrog URWs svenska köpcentrum till att 318 nya jobb blev tillsatta. URW for jobs är en viktig del i Unibail-Rodamco-Westfields Better Places strategi. Läs mer här.

LOKAL IDROTT

Vi sponsrar flertalet lokala idrottsorganisationer, löpande och vid enstaka tillfällen, för att främja idrottslivet i Nacka. Under hösten 2023 ingick vi bland annat ett samarbete med handbollsklubben Skuru IK.