NJUT AV EN HÄRLIG SOMMAR!

Få har väl missat att årets sommar är magisk för alla sportfantaster med EM-fotboll och OS som sträcker sig över juni, juli och augusti. I årets Sommarguide har vi därför tagit fasta på aktiviteter, oavsett om du själv vill röra på dig eller föredrar att se på när andra gör det. Där tipsar vi också om utflyktsmål, aktiviteter för barn, och de inköp som matchar vad än det nu är du kommer njuta av under sommaren.

Är du bjuden på middag, kalas eller fest? Köp med dig blommor eller en fin present när du ska gå bort. Våra butiker har just nu fina erbjudanden på allt från inredning och smycken till leksaker. Kanske hittar du även någonting fint till dig själv.

Och varför inte unna dig en ny frisyr eller boka en skönhetsbehandling och få lite avkoppling. I Nacka Forum hittar du allt från frisörer, brynfix, spa och massage. Spana in utbudet Hälsa & skönhet. När magen kurrar finns det flera restauranger och caféer att välja bland. Sitt tillsammans och njut av det ni är sugna på för dagen. Glöm inte bort efterrätten som ofta sätter guldkant på tillvaron, en sommar utan glass är inte en riktig sommar. Läs mer om mat och dryck här

Och för er som bara vill koppla av och inte göra något alls, lägg dig i hängmattan med en riktigt bra bok och lyssna på fågelkvittret. Ibland behöver det inte vara krångligare än så.

HA EN RIKTIGT FIN SOMMAR!

NJUT AV EN HÄRLIG SOMMAR!NJUT AV EN HÄRLIG SOMMAR!
TILL SOMMARGUIDEN