NYA BUTIKER & POP-UPS

 


bild på cutie spa

Cutie Spa

Maj 2023

I maj 2023 fick centrumet ett välkommet tillskott i form av spaaktören Cutie Spa. Du hittar Cutie Spa på plan 2 bredvid Thelins där de erbjuder allt från nagelbehandlingar, massage, bastubehandling och flertalet andra tjänster. På Cutie Spa använder de alltid miljövänliga och naturliga produkter, och samtliga behandlingar och tjänster sker för hand.

cirkularhubb

Nackas Cirkulära hubb

December 2022

Den cirkulära hubben är en samlingsplats i Nacka kring cirkulär ekonomi och allt som hör därtill. Hit är du som besökare välkommen för att lära dig mer om hållbarhet och om den cirkulära ekonomin. Hubben går att besöka på plan 0, mittemot Kalaskompaniet.

Skopunkten

Skopunkten

November 2022

Under november 2022 öppnade Skopunkten sin butik bredvid Din Sko i Nacka Forum. I butiken kan du ta del av deras breda utbud av skomodeller som designas i Varberg, Sverige. Detta för att dina skor både ska passa det nordiska klimatet och din personliga stil.

Thernlunds

Thernlunds

November 2022

I november 2022 slog Thernlunds upp dörrarna till deras nya, större butik i Nacka Forum. Butiken erbjuder ett stort utbud inom såväl herr, barn och dammode och låter dig som besökare ta del av de senaste trenderna från flertalet internationella varumärken. Butiken ligger i Atrium på plan 1, mittemot Norrgavel.

Holy Greens

Holy Greens

September 2022

I september 2022 stärktes centrumets restaurangutbud med den populära salladskedjan Holy Greens som erbjuder allt från kreativa sallader till välsmakande bowls. Maten skapas från grunden på̊ råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan de i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong.

SATS

SATS

Augusti 2022

Under den sista helgen i Augusti slog den populära gymkedjan SATS upp dörrarna till deras anläggning i centrumet. På gymmet kan besökare ta del av ett stort och varierat träningsutbud inom yoga, konditionsträning, styrketräning och gruppträning. Det går även på plats att träffa deras kunniga personliga tränare och sjukgymnaster.

Du hittar SATS på plan 0 i Atrium.

7 Tea

Juni 2022

I juni öppnade te-baren 7 Tea i centrumet med sommarens kanske godaste trend-Bubble tea! 7 Tea är noga med att hålla hög kvalitét i alla deras produkter och använder sig alltid av fräscht och nytt té när du besöker dem. Det som kännetecknar 7 Tea är är dels deras shaking-metod och vi kan lova att ditt besök blir till en härlig upplevelse! Du hittar 7 Tea mellan Telenor och Thernlunds.

Sturehofs Matmarknad

Mars 2022

Den klassiska mataktören Sturehof öppnade i mars 2022 upp dörrarna till deras matmarknad i Nacka Forum. Här hittar du allt från delikatesser till deras färdigpackade middagskassar som passar såväl till helgmiddagen som att sätta guldkant på vardagen. Sturehof Matmarknad vill att mat ska vara mer än god. Den ska hålla hög kvalitet, ha ett tydligt ursprung och vara hållbart producerad.

Nacka Stad-rummet

Mars 2022

Nacka Forum, tillsammans med Nacka Kommun och Region Stockholm, välkomnar dig till rummet där du har möjlighet att se en glimt av vår gemensamma framtid i Nacka stad, den levande och blandade stadsmiljö som nu växer fram på västra Sicklaön.

Här berättar vi om vad som händer nu i Nacka stad och vad som planeras inom de närmaste åren.

Läs mer här

Kalaskompaniet

Januari 2022

Kalaskompaniet är butiken med ett stort och varierat sortiment med allt för party, maskerad och skämt för alla åldrar. Vi finns som butik och e-handel och gör allt för att du ska hitta den snyggaste maskeraddräkten, accessoarer eller den roligaste presenten. Hos Kalaskompaniet hittar du även inspiration till barnkalaset eller temafesten. Vi har leverantörer över hela världen för att skapa ett unikt utbud.

Waynes

Waynes Coffee
Januari 2022

Waynes bygger om och uppdaterar deras koncept. Till Wayne's Coffee är du välkommen att koppla av en stund, träffa vänner eller äta en god lunch i en skön cafémiljö. Hos Wayne's Coffee erbjuder vi förutom varma och kalla drycker och goda bakverk också lättare smörgåsar, sallader och smoothies. All vår mat tillagas av naturliga råvaror och bakverken i vårt eget bageri.

Indoor Golf
Oktober 2021

Välkommen till Sveriges största simulatorgolfhall! Nacka Indoor Golf en del av Indoor Golf Group - Sveriges största aktör för inomhusgolf med center över hela Sverige. I vår lokal precis innanför parkeringen på plan 2 finns 14 st TrackMan 4-simulatorer och 1 st PuttView. Båda teknikerna tillhör de de bästa som finns på marknaden i sin gren.
Välkommen att spela på 120+ banor i världsklass och att använda TrackMans alla funktioner för att utveckla din golf!

Synsam
Juni 2021

I juni bytte Synsam både lokal och förnyade deras koncept. På Synsam tar de tid för dig, de ser dig och gör allt för att du ska hitta rätt glasögon och linser – för alla dina behov.
De erbjuder ett brett sortiment av glas, bågar, solglasögon, sportglasögon och linser.

Indian garden

Indian Garden
Juni 2021

Indian Garden välkomnar dig till deras restaurang i hjärtat av Nacka. Känn vibbarna från den pulserande restaurangen när de låter dig njuta av kryddorna och värmen från deras kök. Ta en paus från din shoppingrunda, och upptäck något nytt i Indian Gardens kryddiga värld!
Njut av exceptionella indiska smaker där du på menyn hittar läckra indiska rätter såsom kyckling tikka masala, vältillagat kött och traditionella grytor, massor av vegetariska rätter, tandoori kyckling och färskt naan-bröd.

Bangkokbistro

Bangkok Bistro
Maj 2021

En bistro i en mysig miljö med kaffe, cocktails och mat med smak såsom thaiwraper, thaisallad, thaigrytor och deras thaibowl. Snabbt, enkelt och gott att äta på plats eller som takeaway. De har även lite fika till kaffet.

Cervera

Cervera
April 2021

Cervera är Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till köket, hemmet och presentbordet med försäljning online och i ett 70-tal butiker runt om i Sverige. Cervera vill göra matlagningen, och umgänget i hemmet, enkel och lustfylld med hjälp av ett modernt utbud som håller för ett långt och händelserikt liv. Cervera erbjuder även beständiga minnen i form av gåvor för de ögonblick som bör firas lite extra.

Rizzo
Mars 2021

Accent blir till Rizzo! Rizzo är en skandinavisk livsstilskedja med 100 butiker som erbjuder ett unikt helhetskoncept inom styling, service och säkerhet. Sortimentet är anpassat efter olika livsstilar och är uppbyggt kring ”allt du kan bära på dig förutom kläder”. De lägger stor vikt vid ”det lilla extra” som gör stor skillnad för din unika stil och varumärke.
Välkommen in och upptäck deras breda sortiment inom Res, Väskor, Accessoarer, Skor, Klockor, Smycken och Säkerhetsprodukter, för både dam och herr.

Karibu sushi

Karibu Sushi & Poké
Februari 2021

Varumärket Sushirullen blir Karibu Sushi & Poké! Det nya konceptet erbjuder klassisk nigiri sushi, sushi i form av en greppbar rulle ”maki hand-roll” samt poké bowls.
Vissa av rätterna med en touch av ett solvarmt Karibien.

MIO
Februari 2021

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. De brinner för att inspirera dig att förnya hemmet med stilsäkra möbler och prisvärd kvalitet. Hela deras breda sortiment är köpbart men alla produkter finns inte på plats då vår butik är något mindre till ytan än en ordinarie Mio-butik. Här hittar du främst soffor, sängar, matgrupper och en stor dos inspiration.