Nöjen

Nöjen i nacka forum

I Nacka Forum bjuder vi alltid in till äventyr och roliga aktiviteter för hela familjen! Här finns det mesta för en underhållande tillvaro som inomhus-golf och Jumpyard. För barn i alla åldrar finns Nacka-Nallens lekplats som erbjuder rutschkana, klättervägg med mera.

En spännande upplevelse

För dig som vill bättra på golfswingen och testa på en rolig aktivitet med vännerna eller kollegorna, välkomnar vi dig till populära Indoor Golf där ni får uppleva en golfupplevelse med deras Trackman-simulatorer som får dig att undra om du befinner dig i Nacka Forum eller på Fågelbros första tee.

Om du behöver tips på en fartfylld aktivitet med barnen så tipsar vi om trampolinparken Jumpyard, som förutom att erbjuda trampolinhoppning har nya koncept såsom VR och en egen game zone för den lekfulla. Glöm inte att Jumpyard hjälper till att fixa både barnkalaset och teambuildingen för företaget!

Besöker du oss med hela familjen och så har vi något som ger en skönare shopping för trötta små ben. På plan 2, intill Nacka-Nallens Blåbärsskog hittar du våra barnbilar. Vi har sex stycken barnbilar som går i Nackas härliga gröna färg. Som medlem får du dessutom hyra bilarna till ett mer förmåntligt pris.

För våra yngre besökare välkomnar vi in till vår maskots magiska värld - Nacka-Nallens lekland, det hittar ni på plan 2 eller ute på Forumvägen i Nacka-Nallens lekpark. Har du tur så kan du även träffa honom och hans ledsagare Fröken Blåbäry på plats i centrumet med aktiviteter som sagostund och rörelseskoj! Håll utkik på vår hemsida för mer information om när de kommer på besök!

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Shopping

Flera nyöppningar inom bl.a. mode, sport och underhållning. Vi erbjuder lokala och internationella butiker, från mode till vård och dagligvaruhandel!

Holy Greens 

MAt & Dryck

Frukost, lunch eller middag? I Nacka Forum finner du snabbmat, restauranger och caféer för alla smaker. Hos Sandströms Kött & Chark hittar du dessutom hängmörat svenskt kött från lokala gårdar!