vid evenemang på friends arena

Westfield Mall of Scandinavia är granne med Friends Arena, och när det är evenemang där, betyder det också att det är mycket folk och trafik i området runt Arenastaden samt hos oss. För att du som besökare ska kunna planera ditt besök vid dessa evenemang, vill vi ge dig några tips som gör din upplevelse mycket mer angenäm.

För att hålla dig uppdaterad om vilka evenemang som äger rum, ta en titt på Friends Arenas evenemangsschema som uppdateras regelbundet.

Vill du även få de senaste nyheterna direkt till dig? Bli medlem här.

Välkommen till Westfield Mall of Scandinavia!

till och från Friends Arena

Kom tidigt till arenan, det kan ta längre tid än vanligt att komma in.
• Gå eller cykla – bra för miljön och snabbt att ta sig fram
• Kollektivtrafik – det går att åka pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss hit. Kolla upp bästa alternativ på SL:s hemsida.
• Bil – parkering finns i Westfield Mall of Scandinavia och i närområdet men med största sannolikhet kommer det bli långa kötider på hemvägen.

Mat & dryck

I Westfield Mall of Scandinavia finns ett stort utbud av mat & dryck, oavsett om du vill äta middag eller bara ta en fika. Det finns över 40 restauranger och kaféer att besöka, så vi kan med säkerhet säga att du hittar något som passar just dig.

Shopping och andra nöjen

Vill du roa dig med lite aktiviteter? Då finns det en hel del att välja på, exempelvis shuffleboard i O'learys Game Zone, padel på taket, eller varför inte förnya dina selfies hos Youseum. Vill du istället shoppa loss har vi 10 000 kvm shopping att erbjuda.