S2 - Restauranghall

Öppet idagFrån 10:00 till 22:00

S2 Restauranghall – Westfield Mall of Scandinavias matdestination
Här möts 14 restauranger med kök från världens många hörn i en sällsamt härlig mix. Men det här är mycket mer än en klassisk restauranghall – det här är en social mötesplats med fokus på mat, dryck, underhållning och upplevelser.
Testa dig fram till nya favoriter från vårt spännande matutbud, möt vännerna för after work på vår soliga uteservering eller låt dig underhållas av intressanta liveuppträdanden från vår scen.
På S2 hittar du också en ny, sofistikerad version av karaoke. I våra sju privata lounger kan du och ditt sällskap sjunga ut i en unik atmosfär – det här är stor underhållning i litet, exklusivt format.

Följande restauranger finner du i S2 Restauranghall:

BING WANG by Bing

Kronjuvelerna i det kinesiska köket

BING WANG by Bing är ett autentiskt kinesiskt koncept där vi valt att helt satsa på vår favorit: Crepes. Dessa rätter är kronjuvelerna i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har gått tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt menyn från det som serverades hemma hos familjen Bing i TianJin. Mjöl är huvudingrediensen och tillsammans med färska råvaror lagar vi all mat från grunden, på klassiskt kinesiskt vis. Detta är en unik smakupplevelse som stimulerar dina smaklökar.

By Döner

Turkisk mat på riktigt

Med bra råvaror, goda tillbehör och sallader serverar vi fräsch klassisk Turkisk Döner och tunn och god lahmacun (turkisk kryddig pizza). Vi är noga när vi väljer våra råvaror och ingredienser, färska krispiga grönsaker och kött av hög och jämn kvalitet. En bra Döner kräver sitt bröd. Vi bakar vårt eget bröd i stenugnen och värmer upp det på grillen till dig. Har du inte testat lahmacun? Det är en turkisk pizza med kryddig färsblandning som serveras med färska grönsaker och en klick yoghurt.

Little India

På Little India vill vi skapa en härlig samlingsplats att vistas på runt dygnets många timmar - oavsett om du är på språng eller bara vill koppla av en stund. Här vill vi bemöta dig som en vän eller en familjemedlem, då det är viktigt för oss att knyta ihop det familjära och sociala från vår matkultur med den skandinaviska livsstilen. Vår inspiration kommer från det bengaliska köket och maten vi lagar är djupt påverkad av maten vi åt under uppväxten. Det är viktigt för oss att jobba med råvaror av bästa kvalitet och att ständigt hitta nya spännande smakkombinationer.

Mama Delicious Roasts

Rotisseri i hjärtat av köket

Mama är en restaurang med ett rotisseri i hjärtat av köket. Rotisseri är en traditionell tillagningskonst som lockar fram det allra bästa ur råvarorna. Det rostade köttet serveras tillsammans med olika typer av bröd, som exempelvis levain, brioche buns och vetetortilla. Vi använder ett horisontellt rotisseri med multispett för att uppnå maximal effekt för våra råvaror. Vi fokuserar främst på gårdskyckling, fläsksida och högrev. Man kan säga att vi står med ena benet i New York, och det andra i östra London. Det finns dock en tydlig europeisk känsla i Mama och S2’s mix av olika kök som känns perfekt för maten vi lagar och också älskar att äta.

Mangal BBQ

Grill på turkiska

Mangal, betyder grill. På Mangal serverar vi kryddstarka grillrätter som beyti och adanaspett, men också klassiker som köfte. Vi har även ett brett sortiment av hälsosamma sallader och såser som är framtagna med stor omsorg efter våra egna recept. Vi har många alternativ oavsett om du väljer vegetariskt, kött eller kyckling.

Supermat för hedonister

På Nū förenar vi det syndiga med det sunda i en urban, samtida matupplevelse. Filosofin är enkel: maten ska vara god, för själen, hälsan och planeten. All mat på Nū är fri från gluten och laktos, tillagad från grunden med respekt för djur och natur. Vi serverar vår tolkning av kända snabbmatsikoner och skapar en fiction inspirerad av matvärldar som inspirerar oss. Smakmässigt rör vi oss i Japan, Hong Kong och Korea, men också i världarna mellan comfort food, snabbmat och supermat. På menyn hittar du rätter som falska nudlar, koreatacos, KFC, och Nū black sesame bun-burger.

Peaky

Slow food for fast people

En gång i tiden, för knappt 100 år sedan pågick ”den stora depressionen” i världen – och ur denna tidsperiod föddes idén till Peaky. Det låter ju inte alldeles muntert - men det vi har tagit till oss och inspirerats av är människors behov att söka sig till distraktioner från vardagens allvar – och istället fokusera på mat, dryck, underhållning och sociala möten. Vi har kikat på dinner clubs, speakeasys och riktat blicken mot Cotton Club, en av de mest berömda nattklubbarna i New York under 1920- och 1930-talen. Härifrån har vi plockat guldkornen: att äta gott, ta en liten stund för sig själv, låta sig hänföras av underhållningen, njuta av en drink, träffa vänner och kanske till och med lära känna nya.

Hos oss på Peaky ska man inte behöva spendera en förmögenhet, utan man ska kunna möta vänner över en mellanrätt och ett glas vin. Maten har hämtat sin inspiration från en tid då man uppskattade ”riktig mat”, som är lagad från grunden. Kärnan finns i svensk matkultur, men lite då och då kikar vi även över havet.

Play av Panini Internazionale

Matkafé och musikintermezzo

Play är en plats för perfektionistiskt kaffe och en meny i ständig förändring. Köket, som jobbar från frukost till middag, är en experimentverkstad till Panini Internazionale och en hamn för foodies. Här provar vi nya rätter, ingredienser och samarbeten med bagare, bryggare, rostare, odlare och andra matarbetare vi tycker om.

Raamen

Japanska nudlar på svenska

Ramen är en traditionell form av comfort food i Japan - och enligt oss den optimala snabbmaten. Det är rejäl, mättande och rykande het mat till en rimlig kostnad. På Raamen serverar vi vår egen Stockholmsversion av denna värmande och mättande nudelsoppa. Det börjar med naturliga ingredienser, men framför allt våra egna tankar och idéer om hur man ska tolka denna geniala maträtt. Ramen är enkelt, hälsosamt och otroligt gott! Vi använder färska nudlar gjorda efter eget recept, naturliga ingredienser med hög kvalitet och våra 18 timmars-buljonger för att skapa riktigt goda ramen.

Sen Street Kitchen

Gatumarknad I Bangkok eller ramenstånd i Tokyo

SEN Street Kitchen återskapar de autentiska dofterna, smakerna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och gatuköken i hela östra Asien. Med inspiration från det asiatiska streetfood-köket vill vi återskapa känslan med goda maträtter i en härlig miljö. Snabbt, nyttigt, fräscht och gott för själen.

Stekt Burger & Stuff

Smashade hantverksburgare

Vi skapar hantverksburgare med högkvalitativt högrev och smashar burgarna enligt vår egen smash-teknik. På så sätt får man en härlig crust på köttet, samtidigt som det är väldigt saftigt tillsammans med vårt mjuka fluffiga briochebröd. Detta är en perfekt symbios!

Vår meny är liten och enkel, men med några genomtänkta burgar-varianter, tillbehör och såser. Alla våra såser göra på plats, köttet är noga utvalt från svenska bönder och brödet kommer dagsfär

 

Öppettider

  • måndag 10:00 till 22:00
  • tisdag 10:00 till 22:00
  • onsdag 10:00 till 22:00
  • torsdag 10:00 till 22:00
  • fredag 10:00 till 22:00
  • lördag 10:00 till 22:00
  • söndag 10:00 till 22:00
Title