Nöjen

O’LEARYS NÖJESCENTER

O'Learys Nöjescenter erbjuder aktiviteter utöver det vanliga. Westfield Mall of Scandinavia är första köpcentrumet i Europa som erbjuder Radiobilar! Dela upp er i två lag (5 spelare i varje lag) och sedan spänn fast er i bilarna och spela fotboll mot varandra med hjälp av radiobilarna. Tävla mot en annan person någonstans i världen på vår interaktiva klättervägg, utmana dina vänner på vår skjutbana. Alla dessa aktiviteter betalas med ett spelkort som du laddar med valfritt belopp som kunden önskar.

Game Zone

En UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Popcornen är poppade och den senaste premiären av den nya biofilmen finns nu att se i Filmstadens unika IMAX-salong! För den som vill sätta extra guldkant på sitt biobesök har vi också VIP-rummen där du får extra sköna fåtöljer i en lite mer exklusive miljö.

Är du en aktiv person? Utmana dina vänner på en padelmatch hos SATS Padel. Testa på klättring hos BLX Bouldering Club eller gå på ett gruppass hos Sats. Hot Yoga Release, Bodycombat och Tabata är namnet på några av alla gruppassen som Sats erbjuder. Dessutom har dom en cykelsal, sprintbana, gym med fria vikter och en stor konditionspark.

Westfield Mall of Scandinavia är en plats för att skapa minnen.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Shopping

Över 50 nyöppningar senaste året inom mode, inredning, sport och hemelektronik. Här finns en blandning av exklusiva och lokala varumärken för allas stil. Här hittar du vår- och sommarmodet för stora som små, massor av varumärken under ett och samma tak!

 

Mat & Dryck

I Westfield Mall of Scandinavia finns Stockholms största restaurangområde med 45 restauranger på två plan. Hos våra restauranger hittar du både lunchmenyer och á la carte med smaker från hela världen. Asiatiskt, amerikanskt, italienskt eller libanesiskt? Du hittar det hos oss!