UPPLADDNING INFÖR SVERIGES EM-KVALMATCHER

Nu är det dags för svenska herrlandslaget att inleda kvalificeringsomgångarna mot EM 2024. På Friends Arena fredag 24 mars står Belgien för motståndet, och på måndag 27 mars är det Azerbajdzjan. Det är en fullsatt arena som väntar i den inledande matchen när våra blågula supporters ska bära fram landslaget till en seger. Det kommer vara mycket folk i, och omkring, Arenastaden, därför är det en god idé att komma i tid och om möjligt lämna bilen hemma. För att fördriva tiden i väntan på matchstart, varför inte shoppa, äta, och/eller köra lite aktiviteter som uppvärmning? Vi tävlar också ut biljetter till båda matcherna, klicka in på vår Instagram för att se tävlingsinlägget och delta.

HEJA SVERIGE! 💛💙

till och från Friends Arena

• Kom i tid, det kan ta längre tid än vanligt att komma hit och in på Friends Arena
• Gå eller cykla – det är bra för miljön och du tar dig snabbt fram
• Kollektivtrafik – åk pendeltåg, tunnelbana, tvärbana eller buss hit. Kolla bästa resvägen på SL:s hemsida
• Bil – parkering finns i Westfield Mall of Scandinavia och i närområdet. Tänk på att det kommer bli långa kötider på hemvägen när alla lämnar området samtidigt
• Taxi – det finns en taxistation på Evenemangsgatan

Uppladdning inför matchen

Det är aldrig bra att se spännande matcher på fastande mage. I Westfield Mall of Scandinavia finns det ett stort restaurangutbud med menyer från hela världen, ett tips är att boka ett bord för det kommer bli fullt, speciellt på fredag. Vi vill också passa på att tipsa om vårt nya matdestination S2 med 14 olika restauranger som serverar fantastisk god mat, väl värt ett besök.

Shopping & andra nöjen

Om ni är sugna på att få upp pulsen redan innan match, kan ni exempelvis köra bowling och shuffleboard i O’learys Game Zone, testa VR-upplevelser hos DIVR eller varför inte köra en padelmatch! I tillägg har vi 100,000 kvm shopping att erbjuda, så vi kan nästan garantera att du inte kommer ha långtråkigt.