DAKA Sport

Vandaag geopend
Van 10:00 tot 18:00

DAKA Sport & Lifestyle

Bij DAKA Leidschendam vind je het meest omvattende en beste aanbod van sport- en lifestyle artikelen. Met een winkeloppervlakte van 1000 m² zal een bezoek aan de winkel een unieke ervaring zijn.

Of je nu gaat voor Tennis, Voetbal, Hockey, Running, Fitness, Skaten, Outdoor, Boksen, Zwemmen óf een fashionable lifestyle outfit; je zult er gegarandeerd slagen.

Bij DAKA Leidschendam vind je topmerken als o.a. adidas, PUMA, Under Armour, Björn Borg Napapijri, Superdry, Lyle & Scott of new brands als Black Bananas, Malelions en nog veel meer!

Extra services voor het beste advies

DAKA Leidschendam beschikt over diverse tools om jou de ultieme winkelervaring te bieden. Ben jij toe aan nieuwe, comfortabele hardloopschoenen en wil jij meer dan alleen mondeling advies van de professionele running specialisten? Dat kan! De DAKA Feet ID biedt dé gepersonaliseerde oplossing voor alle hardlopers. Na het vinden van de perfecte hardloopschoenen kunnen deze meteen worden uitgetest op de loopstrook.

In de winkel kun je ook terecht voor een nieuwe grip of bespanning voor jouw tennisracket. Zo ga jij voor de optimale performance en haal jij alles uit een training of wedstrijd. Ga jij voor een ultrascherp hockeyspel? Met een nieuwe hockeygrip ben jij de tegenstander binnen no time voorbij.

Waar ga jij voor?

Ga jij voor een nieuw persoonlijk record, of voor het versterken van je team? Voor de lol, of voor de absolute top? Waar je ook voor gaat, bij DAKA zit je goed.

Openingstijden

  • maandag· Van 10:00 tot 18:00
  • dinsdag· Van 10:00 tot 20:00
  • woensdag· Van 10:00 tot 20:00
  • donderdag· Van 10:00 tot 20:00
  • vrijdag· Van 10:00 tot 20:00
  • zaterdag· Van 10:00 tot 20:00
  • zondag· Van 10:00 tot 18:00
Title