Extra drukte verwacht

Wij verwachten de komende periode extra drukte. Check voor je vertrek het verkeer en kom anders met het openbaar vervoer!

WESTFIELD BELEVEN VOOR MANNEN

Alvast voor vaderdag hebben we samen met Priscilla haar vader Dennis verrast met een geweldige, dagvullende Westfield Experience. Van ’s ochtends tot ’s avonds hebben we hem kennis laten maken met alles wat Westfield te bieden heeft. Shoppen, ontspannen, lekker eten, gezellig borrelen en zelfs even inspannen tijdens een potje bowlen bij O’Learys. Ben jij ook nog op zoek naar een vaderdagcadeau voor jouw No.1 dad? Laat je dan inspireren door de dag die Dennis en Priscilla hebben beleefd!

Bekijk de video

VERRASSEND CENTRAL PLAZA

Laat je net als Dennis en Priscilla verrassen op Central Plaza. Kijk eens naar boven en ontdek het prachtige, golvende plafond van hout en glas. En breng een bezoek aan te gekke winkels als Aspact, Urban Outfitters en The Old Man.

JE START MET EEN KOFFIEMOMENT

Hoe kun je je dag beter starten dan met een lekker koffietje bij Starbucks. Een Cinnamon Dolce Latte, Caramel Frappuchino of ga je voor de Cold Brew Coffee? En vergeet jezelf niet te trakteren op een van die heerlijke taartjes.

STRAK DE DAG DOOR

Bij nieuwe outfits hoort ook een nieuwe coupe. Mannen laten zich daarom in de watten leggen bij Dilo’s Barbershop voor een strakke hair cut en een beard trim of -shave. TIP: maak op tijd een afspraak met Dilo.

OP ZOEK NAAR ‘A GOOD CATCH’?

Hou je van eigenzinnig en kleurrijk? Dan ben je bij A Fish Named Fred aan het goede adres voor een goede vangst. Bezoek daarna meteen een van de andere mannenstores in The Gallery zoals Dstrezzed, Coef Men en Joe Merino.

STOER DOOR HET LEVEN

Een stoere uitstraling met een sterk lifestyle gevoel. Dan kom je uit bij New Zealand Auckland. Shirts, sweatshirts, knitwear, broeken, t-shirts, denims en jackets. Nog niet uitgeshopt? Ga een paar deurtjes verder naar State of Art, PME Legend of Cast Iron.

AZIATISCH TAFELEN

Kom op krachten in het Eet Theater en breng een bezoek aan wagamama als je van Japanse rijst- en noedelgerechten houdt. Een heerlijke break tussen het shoppen door. Andere tips: Manneken Pis, Tatsu en Ohana Poké & More.

GA HET AVONTUUR AAN

Adventure begint bij Bever! Of je nu houdt van hiken, klimmen, fietsen, zwemmen of kamperen, bij de grootste Beverwinkel van Nederland slaag je altijd. Test je schoenen op het meterslange hike-parcour of klim naar de top van de boulderwand.

IEDEREEN HOUDT VAN CADEAUTJES

Het is misschien wel de leukste cadeauwinkel van Nederland, KKEC in onze mall. Of je nu houdt van lifestyle, spellen, wonen of koken, hier slaagt iedereen voor iedereen. Oh en een foto op canvas printen? Binnen twee uur geregeld!

HAAL INDONESIE IN HUIS

Geniet thuis nog even na van je dagje Westfield met een van de geweldige take-away maaltijden van Toko Bali. Zowel voor de spicy- als non-spicy-lovers! Maar ook voor Italiaans, Portugees, Grieks of Hollands is Fresh! jouw versstraat.

PERFECTE AFSLUITER

Je sluit je dag niet beter af dan bij O’Learys in het Eet Theater. Ga nog even bowlen, karaoke zingen of darten, eet een hapje en proost met elkaar op een fantastische dag. Nog steeds niet klaar? Pak dan nog even een filmpje bij Kinepolis.

“Dit was een dag om nooit meer te vergeten, wat een verrassing! Ik ben echt onder de indruk van de mall, zoveel te gekke winkels, leuke tentjes om te eten en dan ook nog eens O’Learys en die enorme bioscoop. Het zal niet lang duren voordat ze me hier weer zien!”

Westfield Club

Wil jij als eerste alles weten over onze mall, de activiteiten en events? Word dan lid van Westfield Club en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief en geniet van speciale aanbiedingen en exclusieve services.

Lees meer