Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Vandaag geopend
Van 07:00 tot 23:00

Restaurant Chiparus – met nieuw ruim WATERTERRAS!

Culinair genieten in Leidschendam

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag ligt direct naast Westfield Mall. U bent van harte welkom voor een ontbijt, smaakvolle lunch, culinair diner of een borrel met een hapje. Schuif aan in ons sfeervolle à la carte Restaurant Chiparus of neem plaats op het terras. In de periode mei tot en met september kunt u genieten op ons gezellige ruime waterterras. Laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart met smaakvolle gerechten. De producten en bereidingswijze uit de wereldwijde gastronomie worden in iedere gerecht samengevoegd met de principes van de klassieke Franse keuken.

Wij bieden ook heerlijke maandacties en seizoenspecials, maar kunt u ook komen genieten van een gezellige High Tea. Wij zien u graag! Tip: Kom genieten op ons nieuwe waterterras!

Overnachten en shoppen? Maak uw bezoek aan Westfield Mall of the Netherlands compleet met een overnachting, bijvoorbeeld met het Shop Till You Drop Arrangement.

Kijk voor meer informatie op: www.fletcherhoteldenhaag.nl/nl

Openingstijden

  • maandag· Van 07:00 tot 23:00
  • dinsdag· Van 07:00 tot 23:00
  • woensdag· Van 07:00 tot 23:00
  • donderdag· Van 07:00 tot 23:00
  • zaterdag· Van 07:00 tot 23:00
  • zondag· Van 07:00 tot 23:00