Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

Klassiekers voor thuis

Het zijn nostalgische weken in Fresh! We verlangen meer dan ooit naar lekker lang tafelen met vrienden en familie. Met een fantastische line up van de meest bijzondere of klassieke gerechten. Van die gerechten die je je nog herinnert van vroeger of waar een te mooi verhaal aan kleeft die verteld moet worden. Miljuschka en Jet van Nieuwkerk hebben speciaal voor jou hun meest nostalgische recepten gedeeld. Maar je vindt hieronder ook de favoriet van onze Portugese vrienden van Adega Food & Wine en een good old klassieker van de Chinese supermarkt Wah Nam Hong. Dus waar wacht je nog op? Stel je diner samen, nodig je vrienden uit en ren naar Fresh! om daar alle je verse ingrediënten in te slaan. Dan worden deze gerechten ook voor jou nostalgisch!

Recepten

Asperges met botersaus, ei en gerookte zalm

Wat een feest. Het witte goud op de klassieke manier.

-
By Miljuschka

Spaghetti met gehaktballetjes

Elke oma heeft ze, een recept voor gehaktballetjes.

-
By Miljuschka

Garnalencocktail

Lenteklassieker: een heerlijk fris voorgerecht.

-
By Miljuschka

Mini cheesecakes met rood fruit

Een herinnering aan lange avonden in de zomer.

-
By Miljuschka

Risotto met doperwten en munt

Een lekker fris Italiaans gerecht.

-
By Jet van Nieuwkerk

Mascarponebakjes met bastogne en aardbei

Waarschuwing! Hier blijf je van eten.

-
By Jet van Nieuwkerk

Witlofschuitjes op twee manieren

Puur Nederlands en een vleugje Frankrijk.

-
By Jet van Nieuwkerk

La ensalada tomate y un buen bonito

Een nostalgische frisse Portugese tonijnsalade.

-
By Adega Food & Wine

Chap choi

Een echte klassieker uit de Chinese keuken.

-
By Wah Nam Hong

“Mijn middle name is Cheesecake en ik bak ze in alle soorten en maten. En iedere variatie heeft weer een andere herinnering of emotie aan zich verbonden. Deze versie herinnert mij aan lange avonden in de zomer met mijn kinderen, grote liefde en in betere tijden met een tafel vol bezoek. Ik garneer ze met rood fruit uit mijn eigen tuin dat we vers plukken!”
 

Westfield Club

Wil jij als eerste alles weten over onze mall, de activiteiten en events? Word dan lid van Westfield Club en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief en geniet van speciale aanbiedingen en exclusieve services.

Lees meer