La ensalada tomate y un buen bonito

Een recept van Adega Food & Wine

Verfrissende Portugese tonijnsalade. Deze zomerse salade bevat nostalgische smaken, een echte Portugese smaaksensatie!

Ingrediënten

  • Bekroonde Monte Rosa extra vierge olijfolie
  • Minerva's tonijn in olijfolie
  • Een verse sappige tomaat
  • Maldon en oreganozout
  • Zwarte olijven
  • Lente-ui

Bereiding

Snijd de tomaten fijn en doe ze in een mooie Costa Nova schaal. Voeg dan de heerlijke tonijn, zwarte olijven en fijngesneden lente-ui toe. Breng alles op smaak met maldon en oreganozout. Besprenkel royaal de Monte Rosa extra vierge olijfolie.

Geniet van dit eeuwenoude recept en verken de wereld van hoogwaardige visconserven. Adega Food and Wine biedt 60 verschillende soorten visconserven van verschillende producenten. Visconserven wordt steeds populairder en gewaardeerd door sterrenchefs. Restaurants in grote steden als Londen, New York en Lissabon serveren gerechten gemaakt van hoogwaardige visconserven. Sunil: My mind was blown away. Het veranderde mijn kijk en waardering voor artisanaal visconserven en de ambachtslieden uit Portugal. Het is eenvoudig, gezond en boordevol volle umami- smaak. De vis wordt duurzaam geoogst door kleine, al lang bestaande en vaak familiebedrijven. A great time-travelling fish paradise. Wij hebben veel toeristen in onze winkels die hun koffers vullen met visconserven in de kleurrijkste verpakkingen met vintage design, als cadeau voor hun dierbaren of ls decoratieve interieur accessoires voor in de keuken.

Bij Adega Food and Wine vindt u visconserven van hoge kwaliteit. Van sardines tot makreel, kabeljauw, ansjovis en tonijn, evenals een ruimassortiment van zeevruchten (mosselen, inktvis en octopus). De zeevruchten worden geconserveerd in olijfolie, azijn, kruiden en tomatensaus. Als je het mij vraagt, een geweldige proteïne voor een Portugese salade, sandwich of pasta!

Respeitosamente, Sunil Dwarkasing Adega Food and Wine