Extra drukte verwacht

Wij verwachten de komende periode extra drukte. Check voor je vertrek het verkeer en kom anders met het openbaar vervoer!

 

KERSTSPULLEN ZOEKEN, PRIJZEN WINNEN!

Ah nee! De kerstman is gecrasht met zijn arrenslee in een sneeuwstorm. Hij is veel spullen kwijt en vraagt jou om mee te helpen met zoeken. Ben je in Leidsenhage, speel dan Help Santa: een superleuke AR-game op je smartphone. Zoek rendieren, pakjes en andere verloren kerstspullen en scoor punten. Wie weet pak jij een van de dagprijzen en de superhoofdprijs van €400! Je speelt Help Santa van vrijdag 11 december tot en met zaterdag 26 december. 

Download de app
Je downloadt de app in de stores van Apple en Google Play. Klik op de button hieronder om de app te downloaden en speel snel!

 
 
Zo speel je Help Santa
Download de Help Santa-app en start de game bij de gecrashte arrenslee in Leidsenhage. Daar vind je ook meer informatie over het spel. Wanneer je je gegevens hebt achter gelaten in de app klik je op 'speel nu'. Als je nu een vloersticker met een pakje erop scant met de app dan vind je een van de verloren spullen of rendieren in augmented reality. Zie je iets en je wilt er een foto van maken? Dat doe je heel eenvoudig door op de rode knop in je app te drukken.

 

Win prijzen!
Verzamel je vier of meer verloren spullen, dan maak je kans op de dagprijs: een giftcard ter waarde van €50. Deze kun je besteden in een Leidsenhage-winkel naar keuze. Vind je alle elf spullen, dan maak je kans op zowel de dagprijs als de superhoofdprijs, een giftcard van maar liefst €400! Let op: wil je kans maken op een van de prijzen, laat dan wel even je voornaam, achternaam en e-mailadres achter in de app. 

[FAQ]

Kan ik de Help Santa-app spelen op elk device? 
Deze app maakt gebruik van Augmented Reality (AR). Zowel iOS- als Android-toestellen ondersteunen AR. Bij Apple zijn dit de devices die iOS 11 of hoger hebben. Bij Android-telefoons zijn dit de toestellen van Android 7 of hoger. De Help Santa-app werkt niet op tablets en/of iPads. 

Waar kan ik de app downloaden?
Dit doe je via de buttons op deze pagina. Of je gaat naar de iOS Store en/of Google Play Store en zoekt op Help Santa. Je herkent de app aan de gouden letters en blauwe achtergrond. 

Hoe zie ik de gevonden spullen in Augmented Reality?
Zodra je een van de elf vloerstickers hebt gevonden, druk je op de SPEEL NU-button. Houd dan je de telefoon op ongeveer één meter recht boven de vloersticker. Belangrijk: je scant het cadeau en niet de QR-code. Na amper een seconde verschijnt het item op de plek van de vloersticker. Zet een aantal stappen achteruit moeten om te zien wat je gevonden hebt. TIP: met de rode button kun je een foto maken en deze opslaan op je toestel of direct delen met vrienden.

Wanneer maak ik kans op een prijs?
Heb je je contactgegevens achtergelaten, dan krijg je binnen een aantal minuten na het spelen automatisch een mail. Je maakt kans op de dagprijs, een giftcard van €50 als je vier of meer spullen hebt verzameld. Verzamel je alle elf spullen, dan maak je kans op de hoofdprijs: een giftcard van €400.

Ik heb geen mail ontvangen, hoe kan dat?
Misschien is de mail in je ongewenste mail terechtgekomen? Of heb je een typfout gemaakt in het invulformulier. In het laatste geval kun je het beste een mail sturen naar info@leidsenhagevernieuwt.nl waarin je je naam, moment van spelen en aantal gevonden spullen aangeeft. 

Wanneer worden de winnaars van de giftcards van €50 bekendgemaakt? 
De trekkingen van de dagprijzen vinden dagelijks plaats in de ochtend. Alle deelnemers ontvangen de dag na het meespelen een mail tussen 9.30 uur en 10.00 uur. 

Wanneer wordt de winnaar van de giftcard van €400 bekendgemaakt?
De trekking van de hoofdprijs vindt plaats op 27 december in de ochtend. Alle deelnemers ontvangen deze dag een mail tussen 9.30 uur en 10.00 uur. 

Hoe kan ik de prijs in ontvangst nemen?
De winnaars krijgen persoonlijk te horen hoe dit werkt. 

Blijft mijn behaalde score opgeslagen?

Je score blijft opgeslagen totdat je besluit om de app van je telefoon te verwijderen.

Klik hier voor de voorwaarden