Tunnel Werkzaamheden
Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

 

WESTFIELD GOOD FESTIVAL 18-29 MAY - RESERVEER JE GRATIS TICKETS

PROGRAMMA

GET YOUR FREE SPOT

THE GOOD FESTIVAL

Wist je dat er gemiddeld 2500 liter water wordt gebruikt bij de productie van één T-shirt en 7000 liter water bij één jeans?

Betekent dit totale waterverbruik van 9500 liter – dat gelijk staat aan 146 douchebeurten – dat je jezelf niet meer kunt trakteren op een nieuwe outfit? Nee, maar:

Buy better, choose well, make it last.

Welkom bij The Westfield Good Festival van 18 tot en met 29 mei. Hier leer je álles over duurzame(re) oplossingen; van rijke alternatieven voor milieubelastende stoffen tot het creëren van een stijlvaste garderobe. Denk aan workshops van experts uit verschillende vakgebieden en talks van meer dan 10 merken die kiezen voor duurzaam. En dat zonder in te leveren op kwaliteit en gemak. Wij geloven dat kleine stappen een grote impact hebben en planten graag dat zaadje voor een duurzamere toekomst.

Zo toont stylist én Amsterdam Fashion Week-eigenaresse Danie Bles hoe je vergeten items nieuw leven inblaast en vertelt modeontwerper Ronald van der Kemp hoe hij voor zijn gelijknamige label couture maakt van overgebleven stoffen en andere materialen. Hij laat je aan de hand van voorbeelden zien hoe je een garderobe opbouwt die bij je persoonlijkheid past.

En er is meer. Zo scoor je bij Tomo - de eerste duurzame winkelketen ter wereld - de mooiste items van meer dan 100 missiegedreven (inter)nationale merken, geef jij je sneakers extra liefde bij de sneaker laundry van Munie & Co én ontdek je de voordelen van duurzaam vervoer bij LEXUS en Segway.

Kom langs in Leidschendam en laat je inspireren!