Westfield Days: ontdek & beleef het beste van Westfield!

Bereid je voor op more extra, less ordinary tijdens Westfield Days! Een wereld van stijl en smaken - van 19 tot en met 22 oktober komt alles samen in Westfield Mall of the Netherlands. Dit wil je niet missen!

Tijdens dit evenement bieden we jou een unieke kans om in de schijnwerpers te staan tijdens onze eigen Westfield Days fashion show én Amsterdam Fashion Week 2024! Liever vanaf de zijlijn bewonderen? Dat kan zeker ook! Stap in de wereld van de nieuwste trends, race tegen F1-legende Robert Doornbos, woon een masterclass van Olcay bij, geniet van beauty touch-ups, maak kans op geweldige prijzen en nog véél meer. Laat je verrassen en inspireren tijdens Westfield Days! Zien we je dan?

Programma

Casting

Helaas, vanwege de overweldigende interesse is aanmelden voor de casting niet meer mogelijk.

Westfield Days Deals

Westfield Days brengt niet alleen een showcase van mode, beauty en fun, maar ook geweldige aanbiedingen van onze retailers in de mall. Gedurende dit sprankelende event kun je profiteren van exclusieve kortingen, maak je kans op fantastische prijzen, en meer - allemaal aangeboden door jouw favoriete winkels in Westfield Mall of the Netherlands!

BEKIJK HIER ALLE DEELNEMENDE RETAILERS

Entertainment

Ervaar onze opvallende fashion show en raak geïnspireerd door de nieuwste trends en ontwerpen op de catwalk. Bovendien zijn er boeiende workshops, zoals de Olcay Gulsen Beauty masterclass en het creëren van je eigen pindakaas bij De Pindakaaswinkel. Ontwikkel je creativiteit en kennis tijdens Westfield Days! Meld je aan en maak deel uit van deze fantastische belevenis!

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN
 

Ontmoet onze ambassadeurs

Danie Bles

Danie Bles, onze favoriete styliste en een expert in de modewereld, maakt deel uit van de jury voor de casting tijdens Westfield Days. Haar visie

"Mix&Match geeft iedereen een unieke stijl" past perfect bij Westfield Mall of the Netherlands. “In samenwerking met Amsterdam Fashion Week bieden we tijdens Westfield Days een casting aan waarbij diversiteit, creativiteit en zelfvertrouwen centraal staan. We zijn trots op onze partnership en kijken ernaar uit om de winnaars te laten schitteren op Amsterdam Fashion Week 2024!”

Robert Doornbos

Robert Doornbos, de legendarische oud-F1-coureur, staat klaar om je uit te dagen in een F1-simulatie. Neem het op tegen hem en Chantal Bles in het spannende 'Race to the Finish'-spel. Zijn motto

"When things seem under control, you're not going fast enough"

zet de toon voor het avontuur tijdens Westfield Days.

Chantal Bles

Chantal Bles, een enthousiaste ondernemer, heeft het opwindende 'Race to the Finish'-spel gecreëerd. Ze vertelt

"Race to the Finish is ontstaan toen ik op zoek was naar een leuk racespel voor Josh zijn verjaardag. Ik kwam erachter dat er erg weinig te vinden was en ben meteen aan de slag gegaan met een plan! Iets dat begon als een cadeautje voor Josh is in een jaar tijd uitgegroeid tot de start van een waanzinnig racespel dat familie en vrienden dichter bij elkaar brengt aan tafel. Waanzinnig dat wij door Westfield Mall of the Netherlands worden gevraagd om een spelelement toe te voegen aan deze spectaculaire dagen!"

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen, de oprichter van Olcay Gulsen Beauty, staat klaar met haar beauty stand.

"Ik ben ontzettend trots en verheugd om deel uit te maken van het evenement tijdens de Westfield Days, waar ik mijn OGB-stand zal hebben. Dit is een geweldige kans om je innerlijke schoonheid te laten stralen! We hebben een speciale pop-up waar je jezelf kunt verwennen en een verfrissende make-over kunt krijgen.”

Ontdek de magie van hun beauty touch-up service en neem deel aan de inspirerende masterclass!