Tunnel Werkzaamheden
Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

4GEEKS

Open today
From 10:00 AM to 8:00 PM

4GEEKS is de grootste Retailer in Pop Culture in Europa. Ben je op zoek naar leuke items van films, series en games dan zit je hier aan het juiste adres. 4GEEKS heeft meer dan 15000 artikelen op voorraad. Het uitgebreide assortiment van 4GEEKS omvat o.a. posters, collector items, beelden, sleutelhangers, portefeuilles en mugs. Voor fashion liefhebbers is er een uitbreid gamma aan kleding (T-shirts, sweaters, sokken, petten, beanies, badjassen). Deze zijn verkrijgbaar in volwassen en in kinder- en babymaten. We bieden ook exclusieve Funko Pops aan naast ons uitgebreid gamma aan figuurtjes. Uiteraard ook Trading Cards en leuke bags van Loungefly. Ben je fan van Disney, Game of Thrones of The Mandalorian dan is 4GEEKS “The Place to be”. We bieden ook een Click en Collect service aan. Hebben we het niet in de winkel, dan kan je het uiteraard online bestellen en gratis in de winkel ophalen.

Opening Hours

  • Monday· From 11:00 AM to 8:00 PM
  • Tuesday· From 10:00 AM to 8:00 PM
  • Wednesday· From 10:00 AM to 8:00 PM
  • Thursday· From 10:00 AM to 8:00 PM
  • Friday· From 10:00 AM to 8:00 PM
  • Saturday· From 10:00 AM to 8:00 PM
  • Sunday· From 12:00 PM to 6:00 PM
Show more
View more
See all offers
*Offers are subject to availability. Offres can not be redeemed in cash. Only one offer per person and visit is allowed. Offers can not be used in combination with other offers and vouchers. Offers ar not valid on purchase of gift cards or other prepaid payment products.

Title

Categories