SAY HI TO BEAUTY EXPERT ANNA NOOSHIN

Onder het motto "if you can dream it, you can do it" gaat Anna Nooshin inmiddels al meer dan tien jaar door het leven als influencer in de mode- en beautybranche. In 2021 lanceerde Anna zelfs haar eigen betaalbare luxury beauty brand Noosh. Een beauty merk ter ere van haar Iraanse roots. Noosh betekent mooi en aantrekkelijk in het Farsi. Vanuit haar expertise laat Anna je in de serie Discover Beauty zien welke items onmisbaar zijn om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Volg ons op Instagram en leer alle tips & tricks over hair, beauty en skincare.

FOLLOW US

GET THE LOOK

Met deze sets creëer je de ultieme herfst look

Bisou Collection

SHOP

True Romance Collection

SHOP

Primrose Valley Collection

SHOP

BE KIND TO NATURE

Wist je dat alle NOOSH producten 100% cruelty free zijn en de meeste producten zelfs helemaal vegan zijn? Door dierproefvrije en vegan producten te kopen, draag jij bij aan een beter wereld.

BEAUTY BASICS: ONTDEK JOUW HUIDTYPE

Iedereen is natuurlijk op zijn of haar eigen manier mooi. De beste manier om jouw natural glow te accentueren is door op zoek te gaan naar de juiste producten voor jouw huidtype. Als je nu denkt: ik heb totaal geen idee hoe ik achter mijn huidtype kom, dan hebben wij het ultieme stappenplan voor jou.

Maak als eerst je gezicht voorzichtig schoon met een milde cleanser. Breng vervolgens het komende half uur niks aan op je gezicht, ook geen crème of olie.

Bestudeer daarna wat je ziet en voelt. Is jouw huid wat meer trekkerig en strak? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een droge huid. Zie je jouw voorhoofd, wangen en neus zonder product aan te brengen na een half uurtje glimmen? Dan heb je een vettige huid. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat maar een deel van je gezicht glim vertoont. We noemen dat een gecombineerde huid.

Nu je weet wat jouw huidtype is, is het makkelijker om de producten te vinden die hierbij passen. De meeste beauty brands creëren namelijk voor alle drie categorie├źn verschillende huidverzorgingsproducten.

Kom je er niet uit? Dan kan je natuurlijk altijd terecht bij jouw favoriete beauty store in de mall voor advies!

SKIN CARE MUST HAVES

LUSH

Happy Skin
Enzymatic facial exfoliator

SHOP

SINOZ

NO:16 Miracle Oil
 

SHOP

THE BODY SHOP

Aloe Calm Hydration Sheet Mask
 

SHOP

VITAMINSTORE

Vitamine C Dagcrème
 

SHOP

JOIN THE CLUB

Als lid van Westfield Club geniet je van exclusieve aanbiedingen en kortingen, krijg je voorrang bij vip-events, ontvang je cadeautjes op je verjaardag en heb je toegang tot exclusieve services.

WORD LID